3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

(superblog6) Borealy

Post scris pentru concursul superBlog. Tema “Sunteti in anul 2031, ati calatorit 20 de ani in viitor. Ce ne intereseaza sa stim este cum a evoluat magazinul online de Cadouri Borealy – www.cadouri-originale.ro – in ultimii 20 de ani. Va rugam sa atingeti urmatoarele aspecte: Ce tehnologii & inovatii au fost implementate? Cum au evoluat cadourile? Care este raportul intre magazinele fizice traditionale si cele online?”

1. Tehnologii şi inovaţii – evident magazinul de cadouri Borealy îşi ajută clienţii să aleagă cadoul perfect. Cum ? Cu un asistent holografic personalizat. Inteligenţa Artificială se formează pe baza preferinţelor clientului / fişei celui pentru care se cumpără cadoul. De fapt un asistent holografic pentru alegerea cadoului şi un “tester holografic” care să anticipeze reacţia celui care primeşte cadoul.

2. Cadourile – au evoluat spre trăznăi până prin 2025 când a avut loc o schimbare în paradigmă şi s-a revenit la cadourile tradiţionale: un coş cu fructe, un parfum, ceva de la Victoria’s Secret !

3. Doar magazine online 😀 2.06.0 la putere !

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.