3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Spitalul Orăşenesc Băicoi

În ultima vreme am fost de multe ori la Spitalul Băicoi. Şi dacă tot eram prin zonă am aruncat un ochi la muncitorii care mişunau pe acolo şi la roadele activităţii lor. Iar viitorul sună bine. La etajul unu s-au modernizat mai mult de jumătate din saloane, am înţeles că s-a deschis un modern spaţiu de recuperare şi că lucrările continuă la etajul trei. Am intrat într-un salon modernizat şi arată bine … mobilier nou termopane etc.

Aşadar în scurt timp spitalul orăşenesc Băicoi va deveni mai “primitor”. Evident primitor pe cât de primitor poate fi un spital. Dacă se bagă ceva aparatură poate nu mai trebuie să alergăm prin Ploieşti la fiecare problemă medicală mai complexă.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: ,

3 comments

  • Ai mare dreptate si e foarte bine ! Spitalul se modernizeaza dar medicii raman aceiasi, fara bun simt ……de curand am trecut printr-o experienta neplacuta cu unul dintre ei.

  • Este foarte bine ca a ramas Spitalul.Sa traiasca d-nul Primar!Daca nu s-ar fi luptat, acum despre spital s-ar fi spus “a fost”.Bine ca nu mai este dr.Dragomirescu.Daca aveai “norocul” sa o intalnesti la garda(sper sa nu mai faca garzi),mai bine plecai acasa,ca dumneaei nu se deplasa de pe scaun.Am trait pe pielea mea aceasta experienta neplacuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.