3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Angel Blog Cup

Sâmbătă a avut loc ediţia inaugurală a Cupei Bloggerilor la Biliard (de data asta doar prahoveni). Gazda primitoare a fost Club Angel. Am avut clubul la dispoziţie vreo 4-5 ore, ceva extraordinar. Eu mă duc la Angel şi când e să dau bani dar aşa 😀 Când am ajuns (foarte devreme) mesele erau în curs de pregătire, e foarte interesant să vezi cum se pune aspiratorul pe o masă de biliard. Apoi a urmat un moment decisiv în desfăşurarea competiţiei. Eu îmi căutam un tac uşor, aşa cum îmi place. Îmi alesesem unul obişnuit, de club. Atunci a venit la mine cineva de la Angel (cred că era chiar patronul) şi mi-a spus că mai bine îmi iau un tac din ăla negru, că e tac de competiţie. Am ascultat sfatul şi, deşi mi s-a părut un pic prea greu la început, până la sfârşit m-am împăcat de minune cu tacul negru. Perfect echilibrat, nici nu simţeai că îl ai în mână. Ce mai – om şi maşină au devenit una 🙂

La faţa locului a fost şi un reprezentant al Maguay, sponsorul competiţiei. Eu m-am ales cu o şapcă (îmi stă Foarte bine cu ea) şi un pix în culorile “U” Craiova. Au fost şi stick-uri şi o carte şi o cameră foto şmecheră. Ceva de neimaginat acum câteva luni. Cine ştie … poate facem o tradiţie din asta.

A fost şi Bogdan prezent, nenea organizatorul. Trebuie să vă spun că mie personal îmi este aproape imposibil să adun 3-4 prieteni la un suc sâmbătă seara. Bogdan a adunat vreo 14 bloggeri, a făcut rost de un întreg club şi de un sponsor. Mai se şi plimba peste tot ca să întrebe lumea “vă simteţi bine ? ” 😀 “aveţi nevoie de ceva ?” etc. În acel moment eram sigur că el are cu 50 de cm mai puţin şi pielea e de culoare gri sau verde şi în buletin scrie ET. Dar pe urmă l-am văzut mâncând un burger şi m-am liniştit. Toată lumea ştie că extratereştrii au o dietă pe bază de mercur. Felicitări Bogdan ! Pentru organizare, nu pentru că eşti om.

Trofeul Cupa Bloggerilor la BiliardAtmosfera a fost blogărească, adică relaxată şi veselă. Am mai discutat, am mai dat o bilă, am mai băgat un darts. La darts Vali e specialist şi are antrenament. De abia aştept să văd cum se descurcă sub presiune la un eventual Darts Blog Cup. Competiţia a fost grea, dar am jucat pe masa mea preferată din Angel cu un tac excelent. Să nu mai spun că mi-am dorit mai mult victoria şi am vrut să fac să fie bine ca să nu fie rău.

Când am ajuns la Băicoi cu Cupa Bloggerilor la Biliard a fost SENZAŢIE ! Ceilalţi bloggeri băicoieni mă aşteptau în piaţă cu bannere şi confetti, am făcut baie în fântâna arteziană din parcul de vizavi de cimitir, am băut şampanie, am dat autografe până mi-a amorţit mâna, autorităţile locale mi-au înmânat un plic burduşit. Ce să mai … NEBUNIE !

La Angel Blog Cup au mai participat, pe lângă cei deja menţionaţi, următorii:

Elena – şi ea a ajuns devreme, Mihaela – câştigătoarea marelui premiu, pe care îl va folosi mult şi bine, Bogdan, Bogdan / cel mai dificil adversar, Ştefan – co-organizator, Fane, Silviu – căruia i-ar trebui un pic mai multă răbdare, Kriogen, Dana, Haotik, Adiţă, George.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , ,

7 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.