3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Apa, sălile de aşteptare şi trotuare

1. Ne-am modernizat verilor ! Toate locurile publice din ţara noastră deţin dozatoare de apă, din alea cu butoiaş deasupra şi două manete din alea, una albastră şi una roşie. Singura problemă este că paharele de unică folosinţă nu sunt niciodată la post. Mesajul este clar: vino fraiere de acasă, la pachet, cu o cană ! Mai suspectez o conspiraţie a asociaţiei designerilor de interior (dap interior designers gen), nemulţumiţi de şicanele statului român. (urmează tot în acest post 2 şi 3)

2. Sălile de aşteptare sunt alt semn de civilizaţie ce a pătruns adânc, atât în mediul de stat cât şi în cel privat (pe principiul “eu când voi fi mare vreau să intru în mafie.” “bravo fiule ! La stat sau la privat ?”) Din păcate în majoritatea acestor săli de aşteptare vei avea de completat o cerere (dacă eşti norocos vei completa o cerere prin care ceri să primeşti cererea pe care ai venit să o completezi) Din păcate n-am dat până în ziua de azi de vreo măsuţă amărâtă pe care să poţi scrie, eventual dotată cu un pix din ăla cu fir lanţ. Doar scaune rupte şi murdare.

3. Prin plimbările recente pe o rază de 10 kilometri de sediu am descoperit că ori există trotuare din dale, îngrijite şi frumoase, ori există asfalt foarte bun pe stradă. Niciodată ambele. Asupra acestui punct nu deţin lămuriri, poate vă milostiviţi cu o explicaţie într- un comentariu.

PS: cât de fain e un primar care zice în campanie “dacă mă alegeţi pe mine fac trotuarul !” 🙂

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.