3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

(superblog 3) Autonom

Rămâne omul fără încărcător de laptop două zile şi apar patru (!) probe noi la superBlog. Să le luăm pe rând, prima pe listă este sponsorizată de autonom (firmă maaare de rent a car bre) Într-o lume perfectă Page Rank-ul meu 4, mai mare decât al 90% dintre concurenţi, ar fi de ajuns pentru un punctaj maxim. Sau o laudă două către Viorel Niţă, project manager la Autonom şi călăul juratul acestei probe. Dar cum imperfecţiunea ne caracterizează şi reprezintă chiar esenţa umanităţii din noi voi aborda şi tema propusă: vine pretenarul din străinătate şi îl duc să viziteze trei obiective din ţărişoară. Obiective care să îl impresioneze, dar în acelaşi timp să-i facă o impresie veridică despre România.

Maşina o pot lua din orice mare oraş, aşadar o iau din Ploieşti. De ce o închiriez ? Pentru că refuz să-mi cumpăr anvelope de iarnă. Ah şi prietenul vine din Croaţia, că acolo am prieteni. Îl iau de la aeroport şi direct la Casa Poporului cu el. Apoi Castelul Peleş. Adică trecutul apropiat şi ciudat, urmat de trecutul îndepărtat şi glorios.

Apoi îl voi duce prin Băicoi, pe traseul necesar pentru a obţine actele pentru programul Rabla. Îl duc la notar, unde va completa o cerere de legalizare a unor acte într-o sală de aşteptare care nu are o măsuţă pe care poţi scrie. Şi care deţine un dozator de apă, evident fără pahare. După 40 de minute petrecute cu spor şi drag la notar vom merge la primărie. Acolo rezolvăm chiar repede cu prima cerere, la administraţia financiară plătim taxa de urgenţă şi timbrul fiscal. Ca să aflăm că ne trebuie foaia oficială mult dorită în două exemplare. Aşadar plătim o taxă de urgenţă şi un timbru fiscal, mergem la primărie şi completăm din nou aceiaşi cerere. Mergem la administraţia financiară şi avem timp berechet să vorbim, să aflăm ce am mai făcut etc. Asta pentru că 15 minute la urgenţă durează o oră şi 45 de minute minim.

Plecăm bucuroşi cu 2 hârtii după vreo 4 ore. Un tip cu o Dacie ne iese brusc în faţă, dar ABS-ul face faţă (observaţi rima !) România spectaculoasă şi veridică, cu centrul la Băicoi. Atât ! Postul este pentru concursul superBlog, să nu existe confuzii.

 

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.