3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

(superblog1) Valize American Tourister

Etapa a II-a din SuperBlog debutează furtunos, cu o temă în strictă corelaţie cu prima. Laptopurile Nxx au multe în comun cu valizele.

“Scrie un post pe blogul tau pornind de la tema: Pleci in concediu si ai nevoie de valize noi. Ce asteptari ai de la geanta ta de calatorie? Fie ca e vorba despre o geanta mica de voiaj, un rucsac sau un troller, American Tourister e gata de drum. Pe care-l alegi, in functie de nevoile tale, si unde vrei sa te plimbi?”

Poate dumneavoastră nu vedeţi legătura între laptop şi valiză, poate aveţi multe semne de întrebare. Ei bine eu am doar răspunsuri, sunt superblogăr nu ? Aşadar vă prezint o situaţie perfect plauzibilă, dumneavoastră extrapolaţi de la ea până la cer. Sunt în parc, mă joc pe noul meu Nxx laptop cu sunet extraordinar. Mă relaxez pentru că mai am puţin şi plec în concediu. Am valiza American Tourister cu mine, e una mare deoarece plec două luni în State. E şi golaşă pentru că vreau să mă întorc din State cu multe lucruri pe care să le vând prietenilor, să scot şi eu un ban.

Brusc, dintr-un tufiş, apar doi chinezi. Încep să dea târcoale băncii pe care stau, se uită în stânga, se uită în dreapta, se uită în faţă, se uită în spate. Mai dau două târcoale. Mai brusc decât apariţia lor bruscă ei încearcă să-mi smulgă laptopul din mâini. Eu iau laptopul şi îi altoiesc fix în creştetul capului, pe sistemul croitoraşul cel viteaz şapte dintr-o lovitură. Panicat îi îndes în valiza mea American Tourister şi mă îndrept agale spre un lac din apropiere. Şi merg şi merg şi merg până când dau de doi poliţişti indiferenţi. Atât de indiferenţi încât nici măcar nu ridică un ochi înspre jaful în desfăşurare la banca de vizavi.

Când să trec pe lângă ei mă opresc şi îmi cer actele la control. Încep să pipăie valiza, o deschid şi găsesc cei doi chinezi în ea. Sunt arestat şi condamnat la ani grei de puşcarie. Morala: valizele American Tourister arată şi bine pe lângă faptul că sunt încăpătoare.

Postul participă la concursul superBlog.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.