3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

(superBlog) Puterea sunetului

De mic copil îmi plăcea să mă uit la desene animate violente. Întotdeauna iubeam sunetul de explozie şi susurul lin al sângelui curgând din rănile mortale cauzate de o rază distrugătoare creată de un savant nebun. Ah şi mă încânta mereu râsul malefic al savantului nebun. Dincolo de explicaţiile psihologice şi medicamentele puternice pe care ar trebui să le iau zilnic rămâne plăcerea de a auzi la un nivel  calitativ înalt aceste sunete dragi ale copilăriei mele.

Încărcătura emoţională ce însoţeşte aceste sunete divino diafano psihotico copilăreşti este una foarte puternică. Dacă, aşa cum se presupune, am putea transforma emoţiile în energie, atunci două cartiere din Băicoi şi o casă dintr-un al treilea cartier ar fi în pericol de moarte. Poate nu de moarte dar în pericol de zgâlţâială tot s-ar găsi. După cum ştim cu toţii există foarte multe construcţii îmbulinate în ţară (care au bulina roşie recte risc seisimic ridicat recte vor pica la un cutremur mai serios) aşadar casele respective din Băicoi ar putea să pice. Bine nu toate, unele însă da. Câte nu pot preciza deoarece nu cunosc procentul mediu de îmbulinare per oraş. Aşadar nu am dreptate, zgâlţâiala s-a transforma în pericol de moarte pentru unele case. Dar având în vedere că numărul caselor aflate în pericol de moarte este mult mai mic decât numărul caselor care vor fi doar zgâlţâite trebuie să revin asupra constatării mele precedente şi să fiu de acord cu prima ipoteză ce a urmat primei ipoteze. Şi anume pericol de zgâlţâială dacă energia emoţională a oamenilor s-ar putea transforma în energie explozivă.

Pot încerca să dărâm case cu noua gamă de laptopuri de la ASUS, adică N55 şi N75. De ce cu ele şi nu cu altele ? Ei bine pentru că au un sistem de sunet şmecher, creat de o firmă şmecheră (Bang şi Olufsen). Iar Asus promite fidelitate şi calitate. Ca să nu mai spun că tot Asus a propus această temă în prima etapă a concursului SuperBlog, un concurs în care se scrie foarte multe despre teme foarte variate ca să poţi câştiga vouchere. Ei dacă texte vreţi fără număr atunci fără număr vă dau. Am zis !

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.