3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

(superBlog 2) Asus Lamborghini VX7

Vă salut cu respect ! Revin cu o nouă provocare aruncată spre mine de concursul superBlog. Încep cu această informaţie vitală deoarece  am fost avertizat pe pagina probei “Să anunţaţi că articol vostru este scris pentru acest concurs”. Astăzi ASUS vine cu “proba plăcerii”. Adică plecând de la caracteristicile sportive ale acestui laptop (“Un laptop excepțional de puternic ascuns într-un șasiu metalic extrem de rezistent, cu un palmrest de piele și un capac aerodinamic, vopsit asemenea bolizilor din care este inspirat, cu o vopsea neagră, metalizată.”) să expun o plăcere vinovată de-a mea, proprie şi personală. Am exclus din start băutul de must, care este de sezon dar nu este de bon-ton prin efectele sale dăunătoare asupra organismului.

Mi-au atras atenţia aerodinamicitatea şi şasiul metalic extrem de rezistent, ceea ce se pupă la fix cu tendinţa mea (plăcerea mea ascunsă) de a arunca după oameni şi animale cu obiecte. Vă daţi seama câtă satisfacţie îmi oferă acest nou model de la Asus. Sunt în parc, văd pe cineva că aruncă o hărtie pe jos PAC îi arunc un laptop după ceafă. Şi e Lamborghini, deci o să ajungă după ceafă cu viteză mare de tot şi va cauza un impact devastator. Iar rezistenţa carcasei îl face ideal pentru o refolosire în scopuri similare. Acuma sincer, cine să bănuiască că un individ cu laptop te poate altoi în mare fel ?

Şi colac peste pupăză, materialul promoţional transmis în proba asta merge la fix cu dorinţele mele !

Propulsat de cele mai puternice procesoare ale momentului în combinație cu cele mai puternice soluții grafice, VX7 transmite un mesaj foarte clar. Puterea și eleganța au o nouă întruchipare. O singură atingere te va convinge de asta.

Un mesaj foarte clar transmis printr-o singură atingere. Exact ce spuneam eu, te ating o dată cu carcasa asta metalică şi CLAR a doua oară nu mai faci. Am spus că postul ăsta participă la superBlog2011 ?

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.