3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

ImpromptuPHblogtweetmeet

Marţi cu începere de la orele 19:00. La Irish Pub (asta pentru că e cam singurul local pe care îl ştiu, dacă are cineva o idee mai bună să spună) De ce o întâlnire a bloggerilor şi twiteriştilor din Ploieşti aşa … impromptu ? 😀 Scopul este clar: vin cu dispozitivul de control al minţii pentru a deveni stăpânul net-ului în Ploieşti pentru ca apoi să folosesc influenţa dobândită pentru a cuceri universul (minim galaxia).

Explicaţia mai puţin plauzibilă este că ne întâlnim şi servim ceva (măslină, atenţie, scobitoare), mai vorbim, ne mai cunoaştem. O întâlnire a oamenilor uniţi de o pasiune comună: internetul (blog sau twitter) În această idee există un ban divin pe subiectul bani din blog, dar sunt la liber temele surse de inspiraţie, diacritice, alinierea textului, imagini, câte posturi şi când şi cum şi de ce şi dacă tastez cu mâna stângă obţin cu 12% mai multe comentarii şi cum fac 1000000 de followers pe Twitter şi etc. Orice are legătură cu blogul sau Twitter-ul se poate întreba şi discuta. Dacă ajungi la această extraordinară întâlnire şi nu vrei să scoţi nici un cuvânt ATUNCI …. ŞOC …. poţi să faci asta ! IMPORTANT: se discută despre blog sau Twitter pe bază de voluntariat, eu sunt pregătit să discut ore în şir despre trecerea ireversibilă a timpului, un subiect important şi marginalizat de societate în ansamblul ei.

Care mai doreşte care mai pofteşte este rugat să lase un comentariu sau să dea un mail sau să dea pe Twitter sau pe Facebook. Eu oricum vin la întâlnire şi dacă nu confirmă nimeni 🙂

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , ,

16 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.