3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Leapşă de la DevHell

Trebuie să spun site-urile frecvent accesate de mine. Pentru asta trebuie să scriu, pe rând, fiecare literă din numele blogului şi să văd ce zice Chrome. Aşadar DevHell iată rezultatele. Ah şi ca dovadă de maxim sadism o rog pe Mihaela să preia această leapşă cu al ei LetYourMindDoTheWalking.blogspot.com 😀

3ditorial.eu

DevHell.ro

Imdb.com

Torrentz.eu

ObservatorulPH

Rowmania

Iploiesti.ro

Ase.ro

LaurentiuBuica.ro

Dau leapşa mai departe.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags:

5 comments

 • Salut.Vreau sa te felicit pentru ca incurajezi campaniile ecologice. Am vazut ca ai pe blogul tau bannerul de la Umbrela Verde.
  Intr-o lume din ce in ce mai poluata, fiecare campanie ecologica conteaza. Noi incurajam recilclarea, reducerea poluarii, folosirea responsabila a resurselor, plantarea copacilor, depozitarea in siguranta a substantelor chimice si curatenia spatiilor verzi. Dintre toate acestea, ne axam pe incurajarea plantarii copacilor pentru ca ne dorim ca fiecare persoana sa aiba “copacul sau“. Prima campanie de plantare se numeste “Parcul Izvor prinde radacini“.
  Daca iti doresti ca in Romania sa fie plantati mai multi copaci, dar nu ai timp sa plantezi unul, poti sa ne sustii prin oricare dintre variantele de mai jos:
  1) Redactarea unui articol informativ care are legatura cu copacii sau ecologia.
  2) Publicarea unui articol pe blogul tau in care sa vorbesti despre campania noastra.
  3) Adaugarea unui link/banner pe blogul tau.
  Daca adaugi pe blogul tau unul dintre cele 10 bannere de pe pagina “schimb de link” vei primi in schimb un link la sectiunea “Sustinatori” si vei aparea aleator pe prima pagina in sectiunea “Bloguri Partenere”.
  Daca doresti sa apari permanent (pe prima pagina) la sectiunea “Ne sustin”, trebuie sa participi la una dintre campanile noastre de voluntariat sau sa donezi bani pentru plantarea unui copac (9 lei).
  Aceasta campanie este apolitica si este realizata de un grup de tineri care isi doresc sa schimbe mentalitatea celor care neglijeaza mediul incojurator. Participa si tu!

 • Greseala, 3ditorial nu are umbrele pe site. A luat-o razna robotelul de spamat?

 • :)) Mi-au bagat si mie placa asta si la asta ma uitat si eu: unde D-zeu e umbrela, ca stiam ca n-am :))
  Oricum sunt spam-uri pozitive 😛

 • onorata 🙂
  off-topic – mie imi placea mai mult cromatica vechiului format, rosul mai intens, albul mai alb.
  Insa avanatajul acum e ca nu mai trebuie completate campurile la comentarii, vad ca in sfarsit am ajuns sa ma tina minte. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.