3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Let’s Do It Romania vs. Moaşte

Zilele astea văd ştiri peste ştiri cu alt pelerinaj, de data asta la o icoană făcătoare de minuni. Între 60.000 şi 100.000 de oameni. Ţineţi cont că lumea vine în pelerinaj de foarte departe, în timp ce Let’s Do It presupune să faci curat la tine acasă. Aşadar IDEE: fiecare morman de gunoi să aibă ataşată o icoană făcătoare de minuni, nişte moaşte sau un sobor de preoţi. W O R D !

sursa imaginii

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , , ,

4 comments

 • Nici eu nu sunt fac Let’s Do It, desi nu merg la icoanele cu minuni.
  Cred insa ca nici in 10 ani ceva gen Let’s Do It nu va schimba nimic. Dintr-un motiv simplu – cei ce merg ca voluntari sa stranga nu sunt unii si aceiasi cu cei ce, tot ca voluntari, arunca.
  Iar aruncatorii se vor simti mereu incurajati sa arunce atata vreme cat se vor gasi si fraieri de voluntari sa curete dupa ei.

 • Asa a fost dintotdeauana in lumea noastra, unii isi bat joc si altii muncesc dupa ei.
  Probabil ca daca nu ar fi cei ce fac mizerie cei de la salubrizare ar deveni someri 🙂
  Lasand gluma la o parte, trebuie sa recunostem ca este mai usor sa pupi o icoana, chiar daca stai la rand o zi intreaga pentru asta, plus timpul si banii irositi pe transport, decat sa faci curatenie o jumatate de ora.

 • Eu chiar fac “Let s Do it” mai mereu,aşa pe langa casa.Din pacate ar trebuie sa fac asta zilnic ,pentru ca zilnic niste nesimtiti isi arunca toate cele pe strada sau in spatiile verzi dintre blocuri.Cred ca fiecare morman de gunoi ar trebui sa aiba atasata icoana pe care sa scrie: “Atat de mare va fi amenda pe care o poti primi,incat nici aceasta icoana nu va mai putea face nicio minune”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.