3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Bionect, soluţia 2.0

În copilăria mea demult apusă 🙂 aplicam un sistem celebru în divizia D de fotbal. Acolo juca un prieten şi când era luat pe sus, cu fulgi cu tot, de un adversar cramponat, intra doctorul pe teren, îi dădea cu apă şi zicea “las’ că trece”. Aşa era şi cu noi. Că doar o accidentare pe care mergeai să o tratezi acasă avea drept rezultat un “gata, stai în casă, nu te mai las afară”. Pedeapsă mai dură şi mai de temut nu exista ! Nu are rost să povestesc incidentele extraordinare, ca atunci când m-am suit pe un scaun şi m-am întins după un măr reuşind o aterizare în dublu echer pe faţă în măreţie de urzici sau când am fugit prin zmeură urmărit de câinele unui paznic sau ….

Pe vremea mea 🙂 dacă nu aveai genunchii plini de bube care făceau coajă …. de fapt nu ştiu ce se întâmpla, că n-am întâlnit tovarăş de joacă fără aşa ceva. Remediul clasic era nişte apă sau celebrul scuipat peste care se lipea o frunză de cea-mai-la-îndemână plantă. Stând toată ziulica în soare apăreau şi arsurile. Astea se tratau cu câteva nopţi de nesomn şi şedinţe de suflat peste arsuri până la binecuvântata cojire. Şi asta era. Că de mâini sau picioare rupte ne feream puternic. Toată lumea ştia că dacă îţi rupeai aceiaşi mână de 2-3 ori ţi-o tăia. La unii chiar de prima dată !

Acum există produse peste produse ce remediază …… Bionect este unul dintre ele, unii spun că este cel mai bun. No acuma şi campania Bionect spune asta 😀 Au şi concurs pe Facebook, vedeţi ce şi cum, poate vă face cu ochiul. Bionect Cremă are 0,2% concentraţie de acid hialuronic şi tratează rănile uşoare, zgârieturile, tăieturile şi arsurile de gradul I şi II. Acum am laptop să scriu postul acesta care o să apară pe net, nu mai sunt pe stradă alergând şi căzând. Aşadar e timpul să las deoparte compresele cu tărâţe, plantele lipite cu scuipat, frunzele de varză şi alte minunăţii. Apelez(aţi) la Bionect, soluţia 2.0 pentru vindecarea estetică a rănilor. Poate fi cumpărată din farmacie, fără prescripţie medicală.

 

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.