3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Şi marmota se dă cu coupe-ul pe A1…

Mergeam liniştit, ca omul care nu se grăbeşte, pe A1 sâmbătă dimineaţă. Soare, autostrada goală, dor de ducă, d-astea.  Şi cum mergeam eu aşa, văd pe partea dreaptă, pe bandă de urgenţă, o chestie asemănătoare cu poză de jos:

Da. Numărul e în oglindă…

 

Eu personal sunt fan BMW,€“ fac nişte maşini foarte faine şi e mare păcat că din cauza unora au un renume mai dubios a€“ aşa că admirăm un Seria 3 coupe în nuanţa de mai sus, după care mi-am dat seamă că în spatele lui erau 2 mogâldeţe care se piteau.  Am încetinit puţin şi m-am uitat mai cu atenţie iar când m-am apropiat, una dintre “€œmarmotele” de mai sus se ridică brusc şi întinde spre mine un dispozitiv că o cameră de filmat mai veche.

Got you, motherfucker!

 

Atunci am observat că aveau caschete de poliţie şi că chestia aia era un radar. La felul în care ţopăiau şi cum au intrat repede în maşină, mă gândeam că m-au prins (deşi mergeam legal, parcă 🙂 Š) aşa că m-am bucurat maxim când la câteva secunde a trecut ca vântul pe lângă mine o altă maşină.  Băieţii m-au depăşit şi eu, cu tot felul de luminiţe în grilă de la radiator şi l-au ajuns pe celălalt vitezoman din urmă şi l-au oprit.

Eu unul am răsuflat uşurat pentru că am darul de a lua amenzi cu 61KMH în localitate €:) ) Tot respectul pentru Poliţia Rutieră, dar am rămas puţin mirat pentru că nu ştiam că au şi la noi radare d-astea “€œhandheld”…

Aşa că circulate cu atenţie şi dacă vedeţi chestii asemănătoare cu ce am povestit mai sus, fiţi cu ochii in 4 😉

Sursa imaginilor: no1, no2, no3

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , ,

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.