3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Ciclism la Ploieşti

Duminică dimineaţă mi-am luat inima în dinţi şi am plecat spre Ploieşti. Am plecat pe o ploaie sâcâitoare şi din fericire am ajuns pe bulevard în Ploieşti pe o vreme ideală pentru ciclism (în afara carosabilului ud). Cursa memorială Constantin Vagneti IV (cursa elite, doar la asta am ajuns) s-a desfăşurat pe bulevard, 33 de ture de 1,5 kilometri, distanţă totală de 49 de kilometri. Sprint la fiecare 3 ture, se acordau puncte primilor patru. Ciclistul cu cel mai mare punctaj câştiga cursa. Au participat Petrolul Ploieşti, Dinamo, Mazicon, Torpedo Zărneşti (atât am recunoscut). Câştigătorul a fost Eduard Grosu de la Torpedo Zărneşti. Pentru detalii vizitaţi JurnalistSportiv.com Ataşez câteva poze, în curând urc şi un video de 20 de secunde cu finalul. Ţin să remarc cu imens regret numărul incredibil de mic de spectatori (cam 20, în afară de cadeţi, antrenori şi organizatori) Nu mă aşteptam la câteva mii de oameni, dar câteva sute măcar ….

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

5 comments

 • Asta dovedeste ca o slaba mediatizare a unui astfel de eveniment atrage de la sine un numar foarte mic de spectatori. Sincer habar nu aveam de asta…cu siguranta as fi venit sa vad.

  • Dragos Irimia

   @Kriogen – presa online de calitate 🙂 Nici in cazul unei mediatizari nu s-ar fi strans multa lume. Nu cata ar fi meritat asa ceva.

 • E ine ca se organizeaza astfel de concursuri. Eu unul daca stiam chiar as fi venit. POate si mediatizarea nu a fost cea mai fericita.

 • Eu pentru weekend-ul asta nu aflasem decat de derby-ul de trap. Atat.
  Duminica asta am avut un alt program.
  Dar altfel, daca as afla din timp, eu as veni sa asist la curse. Doar imi plac ciclistii. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.