3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Beneficiile certurilor blogosferice în viaţa ‘reală’

După cum ştiţi blogosfera e plină de scandaluri. Majoritatea au maxim un argument şi o replică la subiect, trecându-se apoi la arbori genealogici şi părţi anatomice. Deşi nu am participat efectiv la aşa ceva, am fost martor la destule certuri blogosferice în ultimii trei ani. Şi mi-a prins bine în discuţiile din offline.

În primul rând nu ar trebui să te mai afecteze sau să te distragă de la subiectul discuţiei o şopârlă, o insinuare sau o jignire. La ce ţi-au văzut ochii pe monitor nişte chestii de genul sunt chiar ZEN şi ar trebui cel mult să-ţi smulgă un 🙂 În al doilea rând ar trebui să ştii deja că un argument logic, oricât de mic, câştigă discuţia (din păcate doar de unul micuţ ai nevoie de cele mai multe ori) şi aduce sprijinul/aprobarea blogărilor decenţi (bine, aduce şi trolli şi hateri) La fel în offline. În al treilea rând ce faci tu privat şi personal nu ar trebui să conteze într-o discuţie de idei. Trei puncte importante predate de certurile din blogsferă. De reţinut !

sursa imaginii

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

5 comments

 • 3 ani de experienta in observarea certurilor blosferice??
  Pff, de-asta sunt eu atat de mirata acum, ca nu-s obisnuita. Urmaresc de ani de zile numai bloguri ce n-au fost implicate in nici o cearta.
  Acum incep sa ma obisnuiesc cu descoperirea asta.
  Presupun ca si tu erai la fel de neplacut surprins la inceput.
  Fara legatura – presupun ca maine seara va fi prezentarea echipelor in Tur?

  • Dragos Irimia

   Prezentarea a fost azi pe 17 pe Eurosport 😉 Ah certurile sunt foarte dese. Eu mai stau si pe Twitter si acolo se fac trimiteri la ele. Asadar ma gaseau ele pe mine.

 • ?!?!?! N-am emoticon furios, da’ acum as porni o disputa cu Eurosport-ul … mama-mama!
  A fost azi? Pentru conservatori comozi cu memoria buna precum suprasemnata ar face bine ca data viitoare sa pastreze ziua de vineri pentru prezentarea echipelor.
  Ahh, la ce durere de dinti am azi, i-as musca pe toti de la Eurosport ! Ca sa vezi ce face blogosfera din mine 😉

 • Florin Morosan

  Nu am avut ocazia să asist la o ceartă mai serioasă în blogosferă. Bune sfaturile tale, ar trebui să încep să le urmez pe cât posibil …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.