3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Jocul refinanţării BCR !

Evident refinanţarea nu este o joacă. Am vorbit cu maximă seriozitate despre refinanţarea BCR la modul general, iar Waven ne-a spus de ce are nevoie de refinanţare şi cum procedează efectiv el (lucrător la multinaţională, soţ şi tată). Astăzi vă prezentăm jocul refinanţării BCR. Un flash drăguţ, o idee de promovare mai din afara cutiei. Jucaţi-vă în mod responsabil !

Povestea: porcuşorul BCR prinde droaia de credite care se sparg în capul tău şi face o refinanţare. Cu toate avantajele oferite de campania BCR:

– costuri de transfer zero (BCR suportă costurile notariale);

– comision de analiză a dosarului de refinanţare zero;

– asigurare gratuită a imobilului;

– se acceptă până la 3 co-debitori.


 

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , ,

7 comments

  • Nu-i chiar ca Fillr, dar e fain 🙂

  • […] Dacă au avut de câştigat? Mai există vreo urmă de îndoială? Cum să nu ai de câştigat, tu, ca şi companie, când scriu peste 100 de oameni despre tine şi află despre produsul tău câteva mii, sau sute de mii, de oameni? Voi publica statisticile şi la final de campanie, după 4 iulie, pentru că simt că vor fi interesante. Dar până atunci să vă aduc aminte ce s-a scris interesant şi s-a creat pentru această campanie. Fiecare a contribuit cum a putut la campanie, unii în scris, alţii în format video, alţii prin imagini, nu toţi sunt la fel de creativi, dar trebuie să-ţi dai silinţa un pic. Ca de exemplu: Blogatu care a lovit decisiv realizând împreună cu un interpret de hip hop din Craiova, imnul refinanţării (BCR devine astfel prima bancă cu imn pe versuri de hip hop). Unii au fost mai creativi şi au realizat un scurt-metraj tematic: aici, aici, aici, aici şi aici. A apărut chiar şi jocul refinanţării. […]

  • The Progamer:D

    Smecher jocul 😀 Da’ porcu’ ala scapa o gramada de monede:(

  • Ah… sună supercalifragilistic? gen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.