3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

PHblogmeet la Ardeleanul Ghiftuit

Restaurantul/terasa Ardeleanul Ghiftuit a fost gazda extrem de primitoare a recentului #PHblogmeet. O aranjat Waven cu patronul să fie aşa. Pe site-ul Ardeleanului Ghiftuit găsiţi cum să ajungeţi. Eu vă ofer următoarele indicaţii: dacă veniţi în Ploieşti din DN1 (recte Băicoi) faceţi dreapta pe strada dinaintea sensului giratoriu de la Catedrală/zgârie nor Petrom. Mergeţi pe strada respectivă un pic şi terasa e pe partea stângă. ATENŢIE !!! Se poate bea pe terasă:  o ţuică, o pălincă, o bere sau un suc. Dacă însă vă duceţi cu gândul de a mânca … Ei bine ca la împărtăşanie să mergeţi. Adică nu luaţi nimic în gură că altfel nu dovediţi porţiile uriaşe şi delicioase 😀 Parol ! Şi dacă DevHell a făcut rost de subiectele de la BAC la matematică, îmi permit şi eu următoarea teoremă:

Băicoian merge la Ardeleanul Ghiftuit => Băicoianul Ghiftuit

Discuţiile de la blogmeet mi-au confirmat din nou că îmi lipseşte un element esenţial pentru succesul blogăristic, anume componenta de socializare eficientă. Nu o deţin, asta e. M-am jucat FILLR, varianta din Ovi Store  !!! Am terminat jocul, puteam să fac mai multe puncte – însă nu e timpul trecut. PUTEŢI ÎNCĂ VOTA FILLR, aveţi şanse să câştigaţi un Nokia N8 sau un Nokia E7 !!! (Echipa FILLR a fost profund impresionată de faptul că eu, cel mai citit şi apreciat blogger băicoian, îi susţin 🙂 🙂 )Au fost prezentate două idei în cadrul lucrărilor blogmeetului 6:

1. Vlad Petre cu ideea unor ştiri video/filmuleţe din Ploieşti (el a spus mai mult, eu redau pe scurt). Evident că m-am exclus instant din acest demers. Nu că nu e bine, dar logistica mă împiedică să particip. Eu vin di la Băicoi la Ploieşti maxim o dată pe săptămână şi atunci cu treabă. Iar la Băicoi nu se întâmplă chestii, chiar dacă s-ar întâmpla nu am cu cine filma/edita. Asta ca primă impresie, cine ştie ce moguleală video va ieşi din tenebroasa casă a blogărului băicoian numărul 1 😀

2. Sorin cu reţeaua de bloguri care să crească şi, într-un final, să se monetizeze. Nici aici nu prea e de mine, mai ales când am auzit de 2-3 posturi zilnice. Eu am încercat cu Wordprees PostADay Challenge şi m-a ţinut postatul zilnic o lună şi ceva. Cu maaaari dificultăţi. Acuma o fost doar ideea, Sorin are şi proiect scris. Vedem ce şi cum.

Ca la fiecare întâlnire a apărut şi întrebarea “Vreţi să faceţi bani din blog ?”. O întrebare pe tiparul “O vrei pe Keira Knightley ?”. Mai relevant ar fi “eşti dispus să investeşti şi să munceşti din greu pentru ca, eventual, să ajungi să faci ceva bani din blog ?”

 

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , , ,

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.