3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Leapşa de bine

Colegul de blog Dan are un proiect de mogul internetic. E-bine.co este un site unde oamenii vin şi spun ce lucruri frumoase li s-au întâmplat. Citez începutul din pagina despre:

Bună,

Am creat site-ul acesta pentru că m-am săturat să văd/aud peste tot (în media, reţele de socializare, în transportul în comun, pe stradă) că totul este rău pe lumea asta. Până la urmă cred că e vorba de perspectivă.

Prin urmare, am creat un loc în care poţi să arăţi tuturor că se mai întâmplă şi lucruri bune pe lumea asta. Şi poate cineva o să fie insiprat de povestea ta şi o să treacă mai uşor peste problemele noastre de zi cu zi.

Puteţi să îl gasiti şi pe Facebook şi (timid) pe Twitter 🙂

Aşadar vin la voi cu o leapşă de bine 🙂 Ce lucru bun aţi făcut în ultimul timp ? Nu vă gândiţi “ce-am făcut io ieri care va schimba definitiv şi irevocabil soarta planetei”. Un lucru mărunt, dar care a adus bucurie. Dacă vreţi puteţi da şi un link spre E-bine.co Lucrul meu bun l-a pus Dan deja acolo. Un popas de tirişti venit din filme despre apocalipsă şi restul la două cornuri şi o cola.

Leapşa merge la: MihaelaDM, Tibi (saikoo.eu), Kriogen, Laurenţiu Buică şi ZolyBlog ! Am zis ! De bine ! 🙂

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.