3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Prima zi la Free Fest II (27 mai 2011)

NB1! 62arts ne-a furnizat alte 90+ poze de la Free Fest II. Pagina de Facebook a 3ditorial vă aşteaptă !

NB2! iPloieşti.ro a urcat pe YouTube prestaţia Lefters şi E.M.I.L. !

Free Fest II

Free Fest II

A fost nebunie la Bucov ! LIED PROJECT din Breaza, Congo şi alte locuri, PILGRIMS PROGRESS din Câmpina, S.A.N. (SUNETE Alb Negru), LEFTERS, SPORT SÂNGEROS 3 şi E.M.I.L. au cântat bine-bine pe scena principală. Am ajuns la Bucov (Parcul Memorial Constantin Stere) pe la cinci şi ceva. Victor de la organizare se uita îngrijorat în jur şi se întreba dacă vine totuşi cineva. Ei bine a venit lumea ca la Free Fest ! Uşor uşor s-au umplut terasele, s-a umplut zona din faţa scenei şi apoi s-a umplut tot 🙂

Ca blogger oficial am avut acces peste tot, aşadar am nişte poze faine de arătat. Deşi trupele erau atât de fără figuri şi atât de deschise încât oricine putea să facă o poză cu ele sau să ceară un autograf. Bine tipul care a încercat să se suie pe scenă la LEFTERS a aflat la ce e folositor un ecuson. Acesta a fost şi unicul “incident” pe care l-am văzut toată ziua (bine, acelaşi tip a sărit gardul şi când era SPORT SÂNGEROS 3 pe scenă dar s-a potolit imediat :))

Mai jos aveţi poze de la Free Fest II. Am două comentarii de făcut: aici sunt doar pozele cu trupele (nici una n-am prins în formulă completă) şi pozele reuşite îi aparţin aproape în totalitate lui George de la iPloieşti ! Când a venit omul cu tot felul de camere şi trepid şi alea alea s-a terminat şmecheria pentru mine. Toate pozele de la Free Fest II sunt pe pagina de Facebook a 3ditorial !

 

 

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , ,

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.