3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Cum a fost a doua zi a oraşului Băicoi

IMPORTANT: filmuleţe de la festival găsiţi pe YouTube la bebelusul30, la StrongDevill (celebrii dansatori :D), valybreak913, cobra42551. Nu uitaţi de canalul oficial @3ditorial !

Lume puhoi, terase pline. Când am ajuns eu cânta Alesis. Nemuritoare sunt versurile “Bate cupa unde-i maimuţa” pe melodia Bear Necessities din Cartea Junglei. Apoi au venit The Sixteen, care au avut o selecţie largă de melodii celebre. S-au descurcat bine, în ciuda unor probleme cu sunetul. Prima vedetă a serii a fost Andreea Bănică. A cântat, a dansat şi a implicat publicul în spectacol. Trei băieţi din public au dansat şi au făcut şou a la Băicoi pe scenă 🙂

Horia Brenciu şi trupa sa ! O să descriu ce au făcut Horia şi trupa sa pe scenă scriind cu bold, underline şi caps lock ! EXCEPŢIONAL ! ŞI-AU MERITAT DIN PLIN FIECARE BĂNUŢ PE CARE L-AU PRIMIT !!! O fost şi foc de artificii fain. Concluzia serii este că trebuie să-mi iau cameră nouă. Monstrul meu a consumat două perechi de baterii, s-a blocat de două ori şi a făcut nişte filmuleţe (or să fie pe YouTube cât de curând) suprarealiste. Doar cu imaginaţia vă veţi da seama cine cânta pe scenă 🙂 Până atunci nişte imagini de ieri.


Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.