3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Agenda băicoiană

Urmează câteva săptămâni încărcate pentru viaţa cultural sportivă din Băicoi (pe lângă zilele oraşului). Iată programul acestor evenimente, sigur veţi găsi ceva pe placul vostru. Sper să pot fi prezent la TOATE aceste evenimente, spre a le prezenta aşa cum trebuie.

28 mai: la Casa de Cultură Băicoi are loc Concursul Naţional de Dans Modern “Copilărie în pas de dans”. Concursul este organizat de Clubul Copiilor Băicoi. Vorbim de un număr de 800 de copii participanţi (!)

1 iunie: dacă Chuck Norris se năştea în România sigur era băicoian ! În unele oraşe se fac desene cu cretă, în altele curse cu sacul. La Băicoi sala de sport găzduieşte Concursul Interjudeţean de Skandenberg. Concursul este organizat pe categorii de vârstă, de la 11 la 21 de ani.

2 iunie: are loc un simpozion naţional la Grupul Şcolar “Constantin Cantacuzino” cu tema “Lectură versus calculator”. Se adaugă eforturilor liceului din localitate, reprezentat de doamna director Ancuţa Popescu,  Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova, CCD Prahova, Primăria Băicoi, Casa de Cultură Băicoi – pentru buna organizare a evenimentului.

4-5 iunie: Campionatul Naţional de Unifight copii şi juniori are loc la sala de sport a oraşului. La această disciplină parteneriatul dintre Jandarmeria Prahova şi Clubul Copiilor din Băicoi ne-a adus în situaţia de a fi “tăticul lor” 🙂

 

 

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , ,

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.