3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Nunta regală mi-a plăcut

Pentru că îmi plac tradiţiile păstrate de-a lungul secolelor. Cu gardă, cavalerie, etichetă, pălării pentru doamne, caleşti şi toate alea. Pentru că programul s-a respectat la minut. Pentru că au fost un milion de oameni în stradă. Pentru că fata şi-a găsit prinţul. Pentru că erau uniforme multe şi frumoase (motiv pentru care şi snookerul îmi e mai drag). Pentru că mireasa arată bine, într-un mod nonanorexic şi normal şi îmbrăcat.

La capitolul lucruri pe care nu le ştiam şi m-au surprins plăcut trebuie să menţionez familia miresei. Părinţii şi fratele cu  un aer aristocratic natural şi mult peste Cămilă şi fetele fostei ducese X (fetili arăta ca neşte pisi, vorbesc de alea două şleampăte). Evident Pippa, sora miresei, a fost surpriza plăcută şi binevenită. Arată bine, e tinerică şi – din câte am înţeles – singurică. (EDITARE: are prieten, un fost jucător de cricket. Cât de potrivit !) Pippa call me. I only want to be an Earl or something … Dragoş, Duke of Băicoi and Knight of Coolness :)) Oricum, care ai număru’ ei neamule ? Toate numerele fixe şi de mobil să apeleze la mine !

Într-o notă reflexivă: 2-3 miliarde la tv, un milion în stradă … 30 de unici maxim pe zi pe acest blog. Importanţa demersului meu la adevărata valoare.

sursa imaginii

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.