3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Stejarii au încă un sponsor: Roşia Montană Gold Corporation

Astăzi a apărut pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Rugby comunicatul acesta (NB: aşa era scris, fără diacritice):

Rosia Montana Gold Corporation devine sponsorul Cupei Romaniei la rugby si isi va alatura in mod oficial numele la cel al competitiei.

Conform parteneriatului, RMGC va suporta o parte din cheltuielile Federatiei si ale echipei nationale de rugby. De asemenea, RMGC devine sponsor al Cupei Romaniei la rugby. Pe toata perioada contractului, aceasta competitie se va numi “Cupa Romaniei Rosia Montana Gold Corporation”.

Rosia Montana Gold Corporation logo

Rosia Montana Gold Corporation logo

Pentru rugby-ul românesc este un lucru benefic. Mai mulţi bani înseamnă şanse sporite de performanţă, şanse sporite pentru un viitor glorios al Stejarilor. Însă această asociere a generat un uriaş val de nemulţumiri: vindeţi ţara, v-aţi asociat cu otrava, cu cianura, aţi pătat onoarea Stejarilor. Eu mă dau înspre ce zicea Chinezu: dacă e legal să fie într-un ceas bun ! Iară comentatorii indignaţi să protesteze mai bine la adresa patronilor de fotbal, că unu nu găseşti cu bani munciţi.

 

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.