3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Drepturile TV pentru Liga 1

Situaţia: se vor vedea doar 3 meciuri în fiecare etapă, pentru că televiziunile nu au vrut să dea bani. Nu cât cerea Mitică de la Ligă 🙂 Motivele pentru scăderea interesului asupra sportului cu balonul rotund intern (sîc), pe scurt:

Televiziunile/presa

Încurajează cancanul. Nu există rubrică de “ştiri sportive” care să conţină măcar 20% sport. Transmisiile meciurilor sunt slabe din punct de vedere calitativ, comentariul este de uitat la meci fără sonor.

Oficialii

Oamenii care conduc fotbalul românesc sunt lipsiţi total de viziune. Nu au bun simţ, singura lor dorinţă este să facă cât mai mulţi bani. În totalitate general prin şmecherie şi tupeu. Patronii … nu are rost să vorbesc. Pentru ei fotbal=ce zic ei. Jucătorii, spectatorii, presa – elemente de decor.

Fotbalul

La noi se joacă lent, fără tactică, fără idei. E ca la biliard, dar nu biliard de campionat mondial. Biliard de prea multă băutură jucat între doi începători. Să exemplific. Meciul “U” Craiova – Astra 1-1. Golul Craiovei: centrare greşită, un fundaş al Astrei bărbiereşte mingea, colegul din spatele său cade în cur pentru că mingea şi-a schimbat un pic traiectoria. Ajunge mingea la atacantul Craiovei, care vrea să şuteze în stânga portarului. Dar loveşte greşit balonul care se duce relativ anemic în dreapta portarului. Golul Astrei: corner, respingere, mingea ajunge la 20 de metri de poarta Craiovei. 15 secunde nu se vede pe ecran picior de jucător, doar mingea. Într-un final unul de la Astra şutează, şutul este deviat, gol Astra. Şi astea au fost fazele mai legate din cele 90 de minute.

Cică să te duci la stadion. De ce să merg la stadion să văd laiv ceva ce nici la televizor nu aş urmări ? Să mai pierd timp, bani cu transportul şi biletul etc. Cât priveşte televizorul: este Bundesliga, este Premier League, este Primera, este alte sporturi. Pa pa Liga 1 !

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.