3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Idei de posturi

După cum spuneam aici este important să postezi cât mai des posibil. Vai, dar de unde atâtea idei ! Ei bine, iată câteva sugestii uşor de urmat şi care se pot transforma într-un trafic decent. Într-o lună poţi posta:

  • 1 post pe săptămână cu linkuri spre alte bloguri pe care le citeşti şi care au avut ceva interesant de spus. Eventual un mic comentariu la fiecare link. Ai scris ceva, ai şi socializat un pic.
  • participă la un concurs în fiecare lună. Slavă Domnului, sunt destule concursuri pentru blogări. Sunt şanse mari să găseşti unul pe placul tău. Iaca, de exemplu, George dă invitaţii la Cinema Caffe 3D.
  • roagă un blogăr pe care îl urmăreşti/apreciezi să contribuie cu un guest post. Aduci conţinut de calitate (doar alegi tu cine să scrie :D), aduci şi un pic de trafic de la guest poster.
  • scrie despre evenimentele la care participi. Un concert, o piesă de teatru, un miting, un meci de handbal, o expoziţie foto şamd.
  • sigur vei găsi pe alte bloguri situaţii cu care să rezonezi. Ori ai o poveste similară, ori eşti total împotrivă ori ori. Material excelent pentru un post plin de pasiune.
  • porniţi o leapşă sau preluaţi una. Din nou socializare şi distracţie. Ideea lui Haotik.

Total: aproximativ 10 posturi. O treime din lună acoperită de un conţinut de calitate şi cu ceva pasiune prin el. Plus nişte interacţiune cu alţi blogări. Atât !

 

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , ,

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.