3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Chinezu mă făcu baron local

La petrecerea Roblogfest am fost brănduit. Sunt “blogărul din Băicoi la care vine Chinezu cu Drumul Mingii”. Drept urmare a acestui succes uriaş repurtat de mine întru susţinerea Drumului Mingii, Chinezu decretează către agenţii:

Dragoş Irimia este blogărul oficial al tuturor campaniilor ce se vor desfăşura pe teritoriul oraşului Băicoi ! Am zis ! 🙂

Iată mai jos comunicatul oficial de la Timişoreana despre Fotbal Adevărat şi Drumul Mingii. Mândria băicoiană mă face să observ că Băicoi-ul nu se află pe lista oraşelor enumerate în acest comunicat. Deşi vor merge/alerga oameni şi prin localitatea mea. Nu-i bai, las’ pe mine să îl pun pe hartă 🙂 (aşa este un băicoian adevărat, grandoman şi rupt de realitate :D).

Au început înscrierile

1000 de români pasionaţi de fotbal, peste 2000 de km şi peste 40 de zile de desfăşurare, acestea sunt coordonatele Drumului Mingii.

Cei 1000 de romani, sustinuti de legende ale fotbalului romanesc precum Balaci, Belodedici, Cartu, Camataru si Bumbescu îşi vor dovedi ataşamentul faţă de valorile Fotbalului Adevărat mergând câte 2,5 km cu mingea la picior. De pe margine îi vor susţine toţi cei care cred în fotbal.

Ne oprim din mers la Finala Cupei României, unde unul dintre cei 1000 va fi cel care va da pasa de start alături de legende. Astfel, suporterii vor arăta unei ţări întregi că îşi doresc fairplay, dedicare şi pasiune atât pe teren, cât şi în tribunele stadioanelor.

Am dat startul înscrierilor pe 16 martie, iar primul participant va porni la drum pe data de 16 aprilie, din Timişoara către Lugoj. Drumul Mingii va trece prin oraşele Timişoara, Craiova, Piteşti, Brăila, Galaţi, Piatra Neamţ, Bistriţa şi se va opri la Braşov pe data de 25 mai.

Cei care doresc să ia parte la Drumul Mingii sunt invitaţi să se înscrie pe site-ul www.fotbaladevarat.ro. Ce trebuie să faci pentru a fi unul dintre cei 1000 de participanţi?

  1. Creează-ţi un cont
  2. Completează profilul cu datele cerute
  3. Alege tronsonul pe care vrei să participi
  4. Scrie motivaţia pentru care vrei să să te alături cauzei
  5. Promovează-ţi profilul şi strânge puncte

Toţi ne dorim Fotbal Adevărat!

 

 

 

 

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , ,

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.