3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Hotel Caro

Pentru a participa la petrecerea Roblogfest m-am cazat gratis la Hotel Caro. Urmare a acestui concurs Standout. Din nefericire am putut sta doar o noapte în loc de cele două oferite. Tot din nefericire am ajuns primul vineri şi am ieşit prin oraş. Azi am plecat devreme spre casă. Aşadar nu am apucat să cunosc nici un tovarăş blogăr cazat deasemenea la Caro. Noi să fim sănătoşi, că ocazii vor mai veni.

Despre hotel numai de bine. Am ca puncte de referinţă hoteluri de 4**** din Budapesta, (lângă) Munchen şi (lângă) Padova. Ca dotări Hotel Caro este un pic în faţa străinilor din topul meu. Cafetieră, seif electronic, cadă în loc de cabină de duş şi papuci – patru detalii care fac diferenţa. Evident se regăsesc toate serviciile obişnuite la patru stele.

Un mare plus este dat de aspectul camerei. Prin afară lucrurile arătau modern şi erau super funcţionale. La Caro mai vin şi cu un adaos de stil. De efect sunt numeroasele şi imensele oglinzi poziţionate peste tot prin cameră. Nu, deasupra patului nu erau 😀 Unde pui că am avut privelişte spre un lac (ce lac nu ştiu), facilitată de nişte ferestre imense. Experienţa aceasta îmi întăreşte convingerea că la noi stelele se dau mai greu decât pe la alţii. Cât timp am lucrat în Creta într-un complex de cinci stele am analizat eu una alta. Şi la noi reveneau doar vreo patru.

Per total: m-am simţit foarte bine. Acum a fost pe gratis, dar cu siguranţă aş da bani să stau la Hotel Caro.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.