3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Ce vreau de la QuickMobile

QuickMobile.ro şi Chinezu oferă un iPad2 ca premiu. Având în vedere că este prin tragere la sorţi sunt sigur că nu voi câştiga, dar cu o rază de optimism în suflet am zis să particip. Doar ca să mă îndrept către a mia participare, care va fi cea cu noroc 🙂 O campanie Quickmobile interesantă.

Produsul de pe site care îmi place este un stick de memorie de 16 GB. Adică în limitele mele de înţelegere tehnologică. Îmi place pentru că e 99,9 Lei, pentru că în poză apare drept alb cu roşu şi pentru că nu deţin încă aşa ceva. Ar fi o premieră încântătoare, mai ales dacă îmi aduc aminte cât m-am chinuit să iau 3 sezoane de Monk pe dvd-uri.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

3 comments

  • Am versiunea de 1 Gb de la datatraveler de cativa ani si nu am avut pronbleme cu ea.

    Ma rog singura problema care o vad acuma e ca nu l-am mai vazut de vreo luna de zile prin geanta si nu stiu daca “am” un stick sau “aveam” un stick.

  • client_romania

    Legat de quickmobile.ro: sunt seriosi sau neseriosi?
    Am luat un telefon de la ei. Acasa am constatat ca desi e un telefon scump nu are meniu in limba romana (era un telefon facut pentru Africa!). L-am dus la service-ul lor ca sa imi puna meniul in romana. Dupa ce am vazut ca dureaza cam mult instalarea softului cu meniurile in limba romana le-am comunicat ca doresc sa le returnez telefonul, asa cum prevede legea.
    Surpriza insa: dupa ce a stat in service la ei 2 saptamani mi-au comunicat ca telefonul este zgariat si nu imi pot returna banii. Cand l-am predat era in perfecta stare (doar am procesul verbal de predare). I-am dat in judecata si acum astept sa decida instanta!. Asa ca: ATENTIE DACA CUMPARATI DE LA QUICKMOBILE ! Sper sa nu ajungeti si voi in instanta pentru a va recupera banii !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.