3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Rugby: România – Spania

Stejarel

Stejarel

Cum ?

Am ajuns la meci cu o invitaţie de la Chinezu. Am făcut parte din galeria blogărilor, alături de alţi 14 fani ai stejarilor. Laurenţiu fiind unul dintre ei.

Cum a fost ?

Atmosferă senzaţională. Stadionul Arcul de Triumf plin, fanii excepţionali 😀 Nu e ca la fotbal vere: nu te percheziţionează la intrare, poţi lua bere sau vin de la tarabe şi intra cu ele (başca mititei), nu a existat nici un incident, cei care asigurau paza sunt de treabă. S-a aplaudat, s-a scandat, s-a făcut valul. Sărea lumea ca floricelele de porumb când aveau Stejarii vreo acţiune (şi au avut, nu glumă). Crainicul stadionului de nota 10, a întreţinut atmosfera pe toată durata meciului. Stejărel (mascota) şi-a făcut şi el treaba. Unde pui că a aplaudat lumea şi punctele spaniolilor. Băi şi meritau, pentru că au încercat tot timpul să ţină piept alor noştri. Bravo lor !

Colţul tehnico-tacticizat

64-8 a fost scorul. Îmi permit să remarc (am experienţă de privit la TV sîc) următoarele aspecte negative: România a pierdut 3 margini pe propria repunere şi primul placaj nu a mers bine. Asta pentru când vom juca noi în ghetele spaniolilor. De bine: în grămezi le-am dat clasă, foarte puţine erori de mânuire a balonului şi procentaj foarte bun la transformări.

Vă las cu imnul Stejarilor !!!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=DtPmVWPEDi4&w=480&h=390]

sursa imaginii

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , ,

11 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.