3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Salut ! Hai să trăieşti !

Băicoiul este mic. Toată lumea cunoaşte pe toată lumea. Sunt convins că există acum 5-6 sute de persoane care, deşi poate nu au vorbit cu mine pe 2011, ştiu abolut tot ce am făcut şi ce am de gând să fac. Aşadar când ieşi la o plimbare/dai o tură până la magazin întâlneşti foarte mulţi cunoscuţi. Dar ce te faci cu necunoscuţii cunoscuţi ? Persoane pe care le ştii de undeva, dar nu îţi aduci aminte de unde. Nume pe care le-ai auzit, prezentări care s-au făcut. Doar că au intrat pe urechea stângă şi au ieşit pe dreapta.

Eu joc tare cu aceste persoane. Salut, ce mai faci ? Cum o mai duci ? Ce face pretenaru meu fără de care nu pot trăi şi la care ţin monumental ? Hai la revedere, ţinem legătura. Dacă îmi aduc aminte cine eşti. Şi în rarele cazuri fericite trec 2-3 săptămâni, mă aflu în faţa unei părţi dintr-un animal crescut în condiţii inumane başca decedat şi PAC ! Băi ăla de acum două săptămâni era Gigel ! Problema este … de unde naiba îl cunosc ?!?

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

2 comments

  • Pentru un lord Watson ai cam multa stofa de Caragiale, Dragos ! 🙂 Tare fain scris.

    Eu una cand patesc senzatii din astea joc la fel de tare, dar pe contrasens – “oare e grav? m-o fi lasat de mult memoria? de unde ma stie x?”. Cred ca joc atat de bine rolul asta incat celalalta persoana isi cam da seama si intervine cu cate o lamurire. 🙂

  • Eu am avut ocazia sa cunosc mii de oameni. Pe unii ii tin minte, de altii imi amintesc vag, altii insa sunt uitati dfinitiv.
    Inca nu am inteles pe ce principii sorteaza creierul meu pe cine retine in memorie si pe cine nu, insa cand intalnesc un om si se uita la mine mai atent il privesc si eu cu o fata curioasa. Daca ma cunoaste intra in vorba, daca nu inseamna ca m-a confundat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.