3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

De unde eşti ? Din Băicoi. hihihihahaha OPA!

Salutare băicoienii mei ! Tuturor ni s-a întâmplat pe la facultate. Am fost întrebaţi de unde suntem şi am răspuns BĂICOI. A urmat potopul: BăiTovarăşe, YouBalls, alte 2-3 pe care nu le pot spune la ora asta, aaaa ştiu Băicoi e indicatorul ăla de pe DN1 etc. Apoi, ca desert, PH – Patria Hoţilor. Ei bine toţi ştim şi soluţia uşoară: sunt din Ploieşti, ţi se bagă (ocazional) un să trăieşti şi gata, ai scăpat. Dar am patriotism local, aşadar Băicoi spuneam. Iar ziua glorioasă a venit !

În metrou cu un coleg care dădea mai rar pe la facultate. El: de unde eşti ? Eu: din Băicoi. El: (nici o glumă, o privire ciudată. Dar ciudată preocupată, nu ciudată amuzată.) Am văzut la 112 Poliţia în acţiune o razie mare la voi acolo, pe la blocuri. Eu: (cu inspiraţie de moment şi dorinţă de răzbunare)  Da, nasol. Nu mai am cu cine juca tenis de picior că mi-au săltat doi colegi. El: …….

Să locuieşti în Patria Hoţilor + razii la Băicoi. Ahh ce sentiment de putere ! 🙂 Dar acum totul e în van. Cum să te numeşti prahovean şi să furi 1 milion de euro, să ascunzi banii în zidul casei / într-o groapă prin sat şi cum să cheltui tu, sărac lipit, miile de euro chiar în sat la tine ? Eu zic că ăştia doi sunt veniţi de prin Moldova sau altă parte a ţării. Altfel nu îmi explic.

sursa imaginii

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

12 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.