3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Nebunia salveaza România…

Într-o bună dimineaţă, m-am gândit să fac nişte cumpărături dintr-un hypermarket.

Primul lucru pe care trebuia să îl fac, odată ajuns, era să iau un cărucior de cumpărături. Aşa că m-am aşezat cu 50 bani în mână la o coadă  destul de mare. Cum aşteptam eu aşa împreună cu restul de oameni (fiecare purtând cu mândrie o monedă), am observat că lângă noi se formase o coadă paralelă, compusă din oameni cu cărucioare de cumpărături, care încercau să le returneze şi să îşi recupereze monedele.

Atunci am avut (credeam eu) o revelaţie: intru un vorbă cu dona’soara de lângă mine, îi ofer monedă mea în schimbul căruciorului. Nu mai stăm niciunul dintre noi la coadă şi toată lumea pleacă fericită.

Un plan foarte bun, ce nu am luat eu în calcul a fost faptul că nu toţi oamenii sunt chiar sănătoşi la cap. Nici nu am apucat să îi explic respectivei persoane intenţiile mele, că mi-a aruncat o privire îngrozită şi s-a îndepărtat cu 2 paşi de mine.

Asta m-a făcut să îmi amintesc de un citat din Dilbert:  “Reality is dictated by the people who are the most crazy”. Trist, dar adevarat…

Priviţi solutia:

Sursa: Dilbert.com

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

10 comments

 • hihihi, daaa, o sa ajungem niste salbaticiti cu totii.
  Eu una dau vina pe plata la multimate in loc sa interactionam cu o persoana.
  Ceea ce spune ca nici eu nu mi-s tocmai breaza. 🙂

  • Vinovat si eu. De cand cu online banking-ul, n-am mai vazut un ghiseu (in care eventual isi face veacul o tanti plictisita de viata).
   Plus cumparaturi online.
   Ne apropiem de viziunile apocaliptice din filme in care nu mai iesim din casa si ne ferim de alti oameni ca de dracu’…
   Oh well, noi sa fim sanatosi 🙂

 • Se pare că ne este frică să mai interacționăm cu oamenii. Ne uităm prea mult la știrile de la ora 17:00, 19:00,……. și dacă alții au pățit credem că și noi putem fi următoarea “victimă”, deși nu ne dăm seama că de la atâta frică chiar atragem asemenea situații.

  Doamne, nu poți să-ți imaginezi cât am putut să râd,îți mulțumesc, a fost cu lacrimi…

 • Culmea e ca toata tevatura asta cu “stirile de la ora 5” e destul de greu de gasit in alte parti. La noi media scormoneste prin noroi, poate da de vreo rama pe care sa o foloseasca la pescuit audienta 🙂

  Oricum, atat timp cat putem sa ne amuzam pe tema asta, eu zic ca e OK.

 • Chiar discutam cu tatăl meu și mi-a spus că în Italia au făcut scandal preotii, profesorii, cu toate aceste știri, au spus că ei nu au nevoie de aceste lucruri când ajung acasă, ei au nevoie de lucruri plăcute care să-i relaxeze și să-i distindă…și așa la ei nu vezi știrile de la ora 5.

  La noi spune cineva ceva?

 • Cred ca asta e partea trista. Ca de fapt asta vrea majoritatea…
  De asta se manelizeaza revelioanele, apar peste tot emisiuni de genul “Acces Direct”, etc.
  Eu sincer ma mai uit la televizor doar pe posturi care nu au programe de stiri. Nu mai are rost 🙂

 • Știu, nici eu nu prea mă uit pentru că nu-mi spun nimic folositor. Într-adevăr, mă mai uit, dar foarte rar și la emisiuni care mi se par interesante, în special pe alte posturi decat ale noastre.

  Sunt alte lucruri mai interresante decât uitatul la televizor.

 • HaHaHa :))
  Foarte tare Dane!
  eu ma gandeam ca poate erai machiat mai ciudat sau aveai vreo masca ceva(http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTZayfbwzEQDLGrr_vKxlXVql3_PrYOkaBl1UUrk9PDMTzeBzFV&t=1) ? :d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.