3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Hai să facem bani in 2012!

Vine 2012. O să se sucească polii. O să se destrame ţesătura timpului. Vom ascende spre un plan superior de existenţă. Totul se va schimba şi nimic nu va fi la fel.

Deeeeeeeci, de ce să nu facem nişte bani pe tema asta…?

Nu vreau să intru prea mult în detalii despre teoriile ştiinţifice legate de toate posibilităţile de mai sus (nici nu vreau să menţionez faptul că ar fi posibil ca sfârşitul lumii prezis de calendarul Mayan ar putea să fi fost greşit interpretat ca 2012).

Ce mi s-a părut interesant e că există cărţi de vânzare pe tema “cum să supravieţuieşti anului 2012” (de exemplu http://www.amazon.com/How-Survive-2012-Patrick-Geryl/dp/1931882681). Mi se pare GENIALĂ ideea. Să vinzi ceva legat de o isterie în masă e probabil cel mai apropiat lucru de alchimie.

Transformi frică (raţională sau nu) a oamenilor în bani. Şi cum isteriile în masă se auto-alimentează, ai o piaţă în auto-expansiune. Şi cum majoritatea teoriilor legate de 2012 sunt pseudo-ştiinţifice, nici nu e nevoie să fii un cercetător renumit. ”Money, baby!”

Trebuie să menţionez că şi eu, la un moment dat, am câştigat bani dintr-o isterie în masă. Înainte de eclipsa din 1999, am pariat cu stră-bunica mea că lumea nu o să se sfârşească. Şi am câştigat 100,000 ROL. Pam pam.

Dacă aveţi nevoie de sfaturi legate de 2012, măcar citiţi una dintre cărţile gratis pe această temă (spre exemplu http://survive2012.com/).

sursa imaginii

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.