3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Giganţii României

În primul rând, ca să fim înţeleşi, când zic gigant, spre surpinderea naţiunii în portocaliu, nu mă refer la Boc. Ştiu, e şi el gigant în felul lui (probabil middle-sized in Japan), dar acum vorbim despre altceva. Despre ce are mai bun şi mai frumos ţara asta de exportat, de trecut peste hotare şi de arătat la lume. Nu, nu Udrea. Şi nici EBA. I’m just picky like that.

Aflaţi că “fruntea” României sunt cântăreţii noştri, ăia care se feresc de taxe ca Boc de emisiunile lui Andrei Gheorghe (dac-o mai avea vreuna). Maneliştii, frumoşii, nepreţuiţii şi încântătorii, cu 2 kg de aur la gât şi încă jumătate de kg pe degetele lor umflate şi unsuroase. Şi că veni vorba de unsuros…Salam e exportul nostru de top zilele astea, aterizând direct în air-time la BBC Radio 1.

Pofteşte de te mândreşte, românache care eşti tu, de-ţi curg balele la Miss Piranda până te uzi în poală (ori nu asta să fie cauza…?):

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=nudN1nV6t40&version=3]

Asta este, neamule, şi dacă n-om face noi din toată Europa o cocină din care să răsune la maxim “tristeţea” lu’ alde Salam şi Guţă, să-mi puneţi manele la ureche când s-adorm noaptea.

Guţă ştie deja toată lumea că nu e pus la întâmplare aici, că doar Le Monde a zis că albumul lui a fost unul dintre cele mai bune din 2010. Reacţia maestrului a fost pe măsură: “S-ar înţelege prin asta că incit spiritele, că scot dracul din văgăună. Sunt aşa, ca indienii, care cântă când vor să vină ploaia. Iar rromii au ceva origini indiene“. O sugestie, if I may, domnu’ Guţă…ia păşiţi pe la indienii ăia care cântă să vină ploaia să le scoateţi şi lor dracii de prin văgăuni. Cu puţin noroc, unii mai păstrează încă obiceiul ala minunat cu scalparea…nu, nu vă faceţi griji, e un premiu de-l dau ei acolo, vine şi cu o tunsoare gratuită!

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.