3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Gata si cu gardul…

Trebuie să recunosc că a durat câţiva ani buni si destule milioane de dolari, dar în cele din urmă raţiunea şi bunul simţ au învins. Nu m-aştept ca mulţi să-şi amintească, dar în frageda-mi blogopruncie îmi exprimam la un moment dat dezamăgirea faţă de soluţia HIGH-TECH, American-style despre cum să facă ei, cea mai avansată tehnologic naţiune din lume, să nu mai treacă puhoi de mexicani la ei în curte şi să le fure jucăriile cu care ei oricum nu se jucau.

După îndelungi dezbateri, măreţul Buş a hotărât atunci să facă ei un gard, un zid, că doar aşa ştie el de la tăicuţu’ lui din Texas, că dacă vrei să nu-ţi mai fugă vacile, construieşti un gard în jurul lor. Zis şi mai greu de făcut, că pân-acuma n-au pus nici un sfert şi dacă-ntreabă cineva de bani, zici că e din cărămizi de aur (53 de mile la 15 milioane de dolari pe mila de zid).

Din fericire, până şi negrii cu nume de musulmani au mai mult bun simţ şi neuroni decât un texan direct de la his momma. Administraţia lui Obama tocmai a anulat proiectul şi s-a hotărât la alte măsuri să ţină mexicanii să nu le mai muşte din caşcaval. Cam tărzior, dar mai bine la 53 de mile făcute decât la toate 2000 şi ceva (cel mai probabil c-ar fi adus nişte mexicani să-l facă până la urmă oricum…). Boeing, care primise contractul iniţial, s-a declarat mândră de tehnologia implementată şi de munca depusă până acum. Mda…ce erau să spună…”we tried to milk this all the way, and we would have gotten away with it too if it wasn’t for that pesky Obama fellow!“?

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , , , , ,

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.