3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Implicarea pisoilor mei în noua ordine mondiala în care polul puterii economice se mută în Asia

Trebuie să încep spunând că mă consider mai mult iubitor de animale decât specialist în geopolitică, dar cineva (nu dau nume, persoană importantă în economia zonei libere Băicoi) m-a forţat să fac asta.

Bun.  Dacă televizorul tău nu prea poposeşte pe OTV şi Taraf, s-ar putea să ai o idee generală cum că de acum înainte ţările vestice cam pierd lupta împotrivă ţărilor asiatice, mai mari şi mai “viguroase”.  E exact ca în fotbal – “şi-au dorit mai mult să câştige”  Şi îşi doresc, nu glumă. Cred că abia aştepta să îi muşte de fund pe capitaliştii vest europeni şi nord americani (care pe unele ţări le-au avut “în stăpânire” până mai de curând).

De ce / cum se petrece acest fenomen complex nu e atât de important pe cât este gradul în care pisoii mei sunt implicaţi. La prima vedere sunt doar implicaţi în transportul şi procesarea mâncării din cutia de mâncare până la tăviţă cu nisip.  Asta e doar ce se vede la suprafaţa. În interior sunt sigur că duduie de scenarii şi planuri pentru a ajuta acest proces care, deşi ireversibil, consideră că ar putea fi accelerat.

Până la urmă nu e nimic rău în asta. Orice fiinţă ar trebui să aibă un ţel în viaţă. Pisoii mei au unul mai înalt, atâta tot. Şi eu îi sprijin 100%.  Până la urmă, cine sunt eu să mă pun în calea schimbării?

Urmarea…în episodul viitor.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.