3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

3 ţări pe care vreau să le vizitez

Leapşa a fost preluată de Laurenţiu şi dată mai departe la Andrei. Vă ţin la curent cu extorsiunea subiectului. 😀 Daninho.dj a preluat leapşa. La fel şi NightON.ro. Şi a ajuns inclusiv la Delia, ca mai apoi să poposească la Teona. Cine mai preia această minunată iniţiativă să se anunţe aici prin comentarii ca să fie amintit. Îmi e deja greu să urmăresc 🙂

Este destul de greu să numesc NUMAI 3 ţări pe care vreau să le vizitez. Am fost în atât de puţine locuri încât lista cu locuri nebifate este uriaşă. Dar să încerc (ordinea este dată şi de şansele de a ajunge acolo):

1. România – ştiu, o alegere surprinzătoare. Dar în afară de Ploieşti, Bucureşti şi Braşov nu am fost în alte oraşe mari. Ca să nu mai vorbesc de numeroasele locuri superbe care există la noi.

2. Franţa – în afara evidentului Paris aş mai avea de văzut un castel sau două 🙂 + n alte obiective turistice. Şi neapărat vizita mea să se desfăşoare în timpul Turului Franţei ! Cunoscătorii ştiu de ce !

3. China şi Emiratele Arabe Unite (Dubai) – China pentru civilizaţie, pentru contrastul dintre bogat şi sărac, dintre nou şi vechi. Dubai pentru incredibilele realizări ale petrodolarilor.

Atât pentru moment. Alte idei Laurenţiu (leapşă :D) ?

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.