3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Constelatia Gamma

“Constelatia Gamma” este revista Grupului Şcolar “Constantin Cantacuzino” Băicoi. A început să apară acum 9 ani (eram în clasa a 9-a atunci (!)) şi a tot combătut în anii mei de liceu. Apoi … problemele cu banii au devenit insurmontabile, entuziasmul elevilor pentru a crea o revistă a scăzut/dispărut etc. Dar iată că există o luminiţă la capătul tunelului ăsta. În decembrie o să apară DIN NOU “Constelatia Gamma” ! Cu o grafică excelentă asigurată de Krawless, cu o echipă entuziastă de elevi şi profesori în spate, cu planuri de a crea şi o puternică prezenţă on-line, cu materiale asigurate de prieteni ai şcolii din Londra/Chişinău/California şi Canada.

Cum se poate ca un aşa proiect să nu iasă bine ? Răspuns: m-au rugat pe mine să scriu editorialul 🙂 Dar este doar o pagină din cele 40. Bine, este prima DAR faptul că o să fie slabă va face conţinutul ulterior cu atât mai atractiv în ochii cititorilor. Să ne citim cu bine şi în scris. Pe hârtie. În revistă. “Constelatia Gamma” ! Mai jos aveţi forma preliminară a copertei. De Krawless.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , ,

5 comments

  • Alexandru-Ciprian Maracineanu

    Superba coperta! Superba! Esti un artist deosebit!

  • Mama ce tare e! 🙂 Cred ca primele 2000 de exemplare sunt deja vandute 😀 Oricum se vede ca lucreaza o echipa de profesionisti si Krawless este beton;) pe departe cel mai tare (Monica:P)

  • ..felicitari Pentru asa proiect important eu va recomand un blog(separat) sau un website, ca promovare online. Dupa cum am mai spus, acestea musai sa fie …inscrise in motoarele de cautari, si in alte directoare de profil. Chestiuni de PR, importante fara de care nici jurnalismul n-ar fi jurnalism, nici PR-ul asa de PR. ..ps. am vazut astazi un mci-mic de tot iubitor de motocross in actiune si mi-am amintit cu multa placere de acel eveniment. O seara placuta!

  • @Ioana Ganju – va fi lansat si un site. Aici am pus coperta ca un … teaser 🙂 PR 😀 Site-ul va contine numeroase aplicatii interactive si va arata bine. Avem specialist pentru asa ceva 🙂 Multumim pentru incurajare si sugestii !

  • bravo ma..va tin pumnii si daca va pot ajuta si eu ceva sunt disponibil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.