3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Fără comentarii

Un articol de pe EVZ.ro despre introducerea mogulilor si a presei ca ameninţare la adresa securităţii naţionale ! Comentariile pro-putere lăsate de unii cititori mi se par fabuloase !!! Le redau aici, cu menţiunea că textul aparţine ălora de l-au scris. Şi ca să fie clar: mamăăăăăăă =)) =)) hahahahahhahahahahah

tyri: “Presedintele are perfecta dreptate. Ceea ce fac de luni de zile lichelele de televiziunile mogulilor, reprezinta o incitare la revolta, la nesupunere, la greve, la nerespectarea rezultatului alegerilor, la nerespectarea legilor tarii. Lichelele care au pierdut alegerile, in loc sa recunoasca faptul ca, in buna masura, situatia actuala li se datoreste, in loc sa explice, impreuna cu guvernul, ca alte solutii mai bune nu exista, ca reducerile propuse de pensii si salarii reprezinta doar o mica parte din majorarile nesustenabile, facute iresponsabil, doar in scop electoral, in urma cu un an si jumatate, ca in urma cu un an si jumatate, inainte de ultimele majorari iresponsabile si nesustenabile, nimeni nu murea de foame, nu era niciun genocid, deci, in loc sa explice aceste lucruri, lichelele din opozitie si de la posturile mogulilor nu inceteaza cu dezinformarile, cu intoxicarile, cu minciunile. Toata lumea trebuie sa stie ca guvernul nu are o fabrica de bani. Guvernul colecteaza bani conform unor legi aprobate de parlament, apoi distribuie acei bani, conform altor legi aprobate de parlament. Daca un parlament iresponsabil voteaza legi care cheltuiesc mai multi bani decit se colecteza, ce vina are guvernul actual ? De aceea televiziunile mogulilor, adevarate oficine ale minciunii, ale calomniei, ale dezinformarii, ale intoxicarii si ale manipularii, trebuie inchise imediat, patronii si lichelele care presteaza acolo trebuie sa fie amendati cu milioane de euro, iar TVR trebuie sa redevina echidistanta si sa prezeinte punctele de vedere ale Presedintelui si ale guvernului, pentru a contrabalansa torentul de dejectii de la televiziunile mogulilor.”

tica: “Era si timpul ca principala problema de scuritate nationala a Romaniei sa fie abordata cu seriozitate si raspundere. Ceia ce se intampla in Romania, unde presa a dus vreme indelungata o campanie de sabotaj economic si social prin minciuni si interpretari eronate nu se poate regasii in nici o tara civilizata si democratica din Europa. In toate tariile din vestul Europei o astefel de comportare a televiziunilor este stipulata in legi ca o amenintare de sistem , o amenintare la securitatea nationala. In Romania se vede clar faptul ca economia tarii este sabotata de ordinul miliardelor de euro de catre televiziunile teroriste.
Din pacate ca intodeauna cei mai nevoiasi sunt nevoiti sa plateasca nota de plata si deci chiar mai tarziu decat niciodata este salutabil ca presedintela tarii sa initieze procedura de aparare a tarii impotriva treorismului de stat reprezentat de catre televiziunile celor interesati de instabilitate si haos”

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.