3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

De ce sunt bloger? (II)

Daca s-ar uita cineva in urma, la “excretiile” depozitate in pagini de wordpress de-a lungul a mai bine de un an, nu e improbabil sa raspunda scurt “degeaba”. Daca n-as fi scris eu toate bazaconiile pe aici, poate as raspunde la fel, dar din moment ce sunt ale mele, n-am de ales decat sa le accept si sa le consider ca parte din mine.

Si de fapt, asta e si motivul pentru care sunt bloger. E o ocazie de a mai lasa parti din mine imprejur. Motiv, functie, satisfactie, scop si metoda, toate la un loc si pe rand. Uneori merge, alteori nu, dar trebuie sa fie un rezultat pozitiv pe undeva daca inca mai scriu.

Cu alte cuvinte, nu sunt bloger pentru altii, chiar daca posturile sunt uneori adaptate pentru altii. Sunt bloger pentru mine, pentru ca am ochi sa vad, degete sa scriu si creier ca sa am pareri (dar nu prea multe ca e periculos). Nu vreau sa traiesc viata ca lupta cu altii si similar, nu scriu pe blog ca sa ma compar cu zoso wannabes. Scriu pentru mine si atat, fiindu-mi deajuns. Daca altii gasesc lucruri demne de citit aici, e cu atat mai bine, desi nu asta e scopul.

Punct (pentru acum) si de la capat (in postul viitor) cu blogareala.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.