3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

De ce sunt bloger ? (I)

Pentru că este o modalitate simplă (tehnic, financiar, ca timp) de a spune ce gândesc şi simt (mai mult ce gândesc) şi astfel elimin riscul de a pierde permanent anumite idei care se formează la un moment dat. Simplu spus: am idei uneori, dar memorie foarte proastă 🙂 !

Trebuie să precizez că nu sunt DELOC croit pe tiparul “blogul e un loc unde aberez etc”.  (asta nu înseamnă că nu citesc oameni care spun asta) Aici spun ce cred, lucruri care pentru mine reprezintă normalitate, însă pentru alţii pot fi aberaţii. “Reality is one’s perception of the world they live in.” – motto de la larakroft citire. Dacă aş fi un laureat de premiu Nobel şi aş abera ar fi în regulă. Eu sunt (momentan) doar tipul care face curat în biroul secretarei celui care a dat mâna odată demult cu un câştigător al premiului Nobel. Aşa că încerc să fiu teligent.

Dar sunt absolut sigur că viaţa TA, după ce vei citi posturi pe aici, va fi la fel. Nu vei trece la altă religie şi în continuare vei înjura pe dinamovişti – completează după caz cu echipa dorită. Poate vei spune uite băh că a zis şi ăsta ceva relativ interesant. Şi apoi treci la mafia wars pe Facebook. Atât !

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.