3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Sunt un dreptaci de stânga

Busola politică este un proiect menit să îţi arate care candidat la alegerile prezidenţiale este mai apropiat de viziunea ta. Răspunzi la 22 de întrebări despre economie, societate etc. şi la final ai un şoc ! Să vă spun rezultatul meu.

Candidatul UDMR (nu ştiu cum îi zice) are un punctaj de -25, aşadar e totul clar. George Becali are 1 singur punct, Băse are 2 puncte. Perfect normal până aici. Oprescu nu merită adus în discuţie, Crin Antonescu are doar 6 puncte (surprinzător) ! Şi acum şoc de şoc … Mircea Geoană are 32 de puncte iar pe primul loc, compatibil cu dorinţele şi aşteptările mele, este Corneliu Vadim Tudor (37 de puncte) !

Cum interpretez eu: sunt de stânga (control al statului în economie, impozit pe venit progresiv, cota unică micşorată la unele produse etc.) dar DAR Mircea Geoană este somniferul meu preferat 😉 iar Corneliu Vadim Tudor … nu comentez. Să nu sap la vrun canal când ajunge preşedinte 🙂 Explic aceste elemente de stânga într-un viitor mai mult sau mai puţin apropiat.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , , ,

4 comments

 • Hia ca m-ai facut curios! Ma duc sa vad ce imi da si mie! 😉

 • Mie mi-a dat Crin Antonescu! Si desi acu vreo lune eram convins sa il votez, dupa ultimele “aventuri” ale sale nu pream mai cred! Asa ca o sa il votez pe Oprescu, sa scapam de el de la primarie! 😀

 • Mircea Geoana
  23
  Corneliu Vadim Tudor
  22
  Crin Antonescu
  -18
  Sorin Oprescu
  17
  Traian Basescu
  -33
  Foarte bun testul daca stii ceva despre ce te intreaba p-acolo.:))
  Basescu nu era in optiunea mea, dar nici Geoana!

 • Sorin Oprescu 14
  Traian Basescu -37

  social-liberalismul ( liberalismul modern sau de stanga ) exista. nu si la noi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.