3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Şcoala de vară FORCE !

Mai multe detalii pe site-ul oficial !

1. Trebuie sa platesc ceva pentru Scoala de Vara?

Nu, pentru ca facilitatile de cazare si masa sunt gratuite, asigurate de catre organizatori.


300x250

F.O.R.C.E (Foundation for Opportunity, Responsibility and Change for Education) Summer School este un proiect al Asociaţiei Studenţilor Economişti din România, care a luat naştere din ambiţia de a produce o schimbare în mediul înconjurător.

F.O.R.C.E Summer school se adresează elevilor din clasele a X-a şi a XI-a, cu rezultate academice deosebite. Şcoala de vară îşi va desfăşura activitatea la Sărata Monteoru, timp de 10 zile, în perioada 4-14 august. Cele 2 mari direcţii pe care ne vom concentra sunt:

– dezvoltarea personală – prin seminarii, training-uri, ateliere de lucru şi de creaţie, activităţi sportive și team-building-uri;
– dezvoltare profesională – prin acţiuni de responsabilitate civică și comunitară pentru o dezvoltare durabilă și ecologică, consiliere și orientare profesională pentru o cariera de succes și obținerea unui viitor loc de muncă.

Acestea vor fi imbinate cu activitati sportive, o seara haiduceasca cu: foc de tabără, cântece de munte, jocuri de echipă, destinate creari unei atmosfere prielnice studiului si legarii de prietenii.

Scopul scolii de vara FORCE este sa creeze o comunitate de tineri valorosi, si sa ajute activ la integrarea tinerilor defavorizati in comunitatile din care apartin. Pe baza rezultatelor obtinute, FORCE doreste sa se dezvolte cu sprijinul partenerilor sai si sa devina un promotor al antreprenoriatului social in randul tinerilor de orice varsta. Munca noastra a fost recunoscuta la nivel international, prin castigarea premiului special la concursul studentesc international de responsabilitate sociala: Citizen Act II, organizat de Societe Generale, editia 2007-2008.

Cum poti deveni participant la Scola de Vara FORCE?

Daca esti un tanar activ, cu potential, dar vrei mai mult, atunci ceea ce trebuie sa faci este sa aplici pentru scoala de vara FORCE. Asadar, daca iti doresti sa fii printre cei 20 de tineri ce vor participa la FORCE Summer School intra pe site si urmează paşii de acolo !

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.