3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

shadowkhan85 îşi ia zborul

    Îmi aduc perfect aminte cum jucam biliard cu el. Şi în timp ce eu băgam bilă după bilă, în timp ce puneam efect de urmărire, de retur, contraefect etc. îi vorbeam despre tainele lumii contemporane, cu un accent pe neorealismul pur de divergenţă a tangenţelor înşelătoare şi disruptive. Şi pe urmă îl trimiteam să-mi ia un suc, gura mea fiind uscată după împărtăşirea tainelor lumii contemporane, cu un accent pe neorealismul pur de divergenţă a tangenţelor înşelătoare şi disruptive. 

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags:

2 comments

  • se vede c-ai ramas fara subiecte daca apelezi la a scrie despre cel mai mare, important, talentat si modest jucator de biliard din istoria cunoscuta a umanitatii…
    inafara de faptul ca sunt estimat la aproximativ de 150 ori valoarea cumulata a tuturor cluburilor de fotbal profesionist din Europa, imi amintesc cu o claritate dureroasa cum te-am lasat plangand pe marginea trotuarului dupa ce-am inchis diferitele tipuri de mese pe care le-aveam in fata…asadar zborul despre care vorbesti nu poate fi decat spre topul clasamentului.

  • PRO, da' PRO :>

    :> Va inchid mesele si le sigilez cu banda din aia galbena de foloseste politia! Se stie, se stie krawless e cel mai meserie!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.