3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

O mica punere la curent

Nimic electrizant, stati linistiti…lucram in voltaje si amperaje acceptate ca fiind safe de toate entitatile internationale in domeniu, care-or fi ele.

So, fara s-o lungesc, am simtit ca cineva trebuia sa mentioneze faptul ca zilele astea se desfasoara Campionatul Mondial de Snooker, organizat in acelasi faimos foaier al teatrului Crucible din Anglia. N-am analize, predictii si alte cele pentru ca din motive obiective nu prea pot sa fiu atat de informat pe cat as vrea. Am totusi o precizare de facut, cei informatii realizand desigur la ce ma refer….una e sa te scoata Stephen Hendry, de 7 ori campion mondial si printre cei mai mari jucatori de snooker din toate timpurile, si cu totul alta e sa te scoata Mark Allen, care, cu tot respectul pentru jocul prestat, inca mai are nevoie de batistuta pt nasuc…

In alta ordine de idei, soarta a facut ca subsemnatul sa ajunga sa vorbeasca (sau sa scrie, in cazul asta) despre echipamente specifice DJ-ilor si lumea muzicii de club, in general, asa ca cei interesati (si ma refer in principal la DJ ca ei folosesc nebuniile astea for a living) pot sa-si faca plinul de prezentari si stiri pe tema asta de aici: http://www.workingdj.com/, iar pentru critici particulare sau ca sa-mi spuneti ca vorbesc prostii, articolele mele sunt astea.

Pe curand.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , , , ,

4 comments

 • Allen e unul dintre mari jucatori ozice si Higgins pe undeva, nu-i chiar rusinos sa pierzi in fata lui, rusinos e doar sa pierzi dupa ce ai declarat, destul de pe fata, ca numai tu ai sansa sa castigi…

 • Deci.. tocmai am auzit ca hendry a reusit brake-ul maxim:D Parca ziceau aia ceva de 100k lire?:D

 • @moromete: nu zic ca Allen nu e mare, imi place si mie cum joaca, dar mai are pana sa treaca la nivelul urmator.

  si oricum, nu atat il criticam pe Allen, cat pe Ronnie, comparativ cu “The Potting Machine” Williams

  @ krawless: numa’ bani nu-i mai trebuie lu’ Hendry, cred ca mai repede retraieste vremurile trecute…

 • inalbsinegru

  aroganta se mai si plateste, iar ronnie nu e nicidecum imbatabil. anul asta chiar n-a impresionat in turneele televizate recente.
  btw, sunt fan ronnie 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.