3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Becali arestat. Suedia, Danemarca sau Norvegia ?

     George Becali este un personaj. George Becali a făcut la viaţa lui afaceri dubioase şi a încălcat legea de numeroase ori, de asta sunt sigur. Dar acest om, MULTIMILIONAR în euro, este arestat pentru că acum 3 luni cineva a dat telefon la 112 şi a spus că în trafic s-a întâmplat o chestiune bla bla bla poliţia a INVESTIGAT şi l-a săltat pe Becali. El a sechestrat hoţii care îi furaseră maşina. Întrebare: dacă vin hoţii peste tine şi tu îi legi şi aştepţi poliţia, nu eşti vinovat de sechestrare de persoane ? Cam da, aşadar nu care cumva să opriţi vreun hoţ, că sunteţi pasibili de puşcărie !!! 

     3 aspecte comentez. În primul rând amicul Lex povestea mai demult cum i s-a furat ceva din garaj. A chemat poliţia, a venit burtosu’, s-a uitat 5 minute prin garaj şi prin curte. A băut o cafea şi pe urmă a decretat: staţi liniştiţi că nu vă recuperaţi în veci lucrurile, degeaba veniţi şi depuneţi plângere.

    În al doilea rând mă uitam ieri la ştiri şi văd 2 indivizi, feţe dă inşi hrăniţi cu ceafă de porc, raşi în cap, ceafa lată minte puţină – ştiţi tipologia – care au fost eliberaţi pentru că nu constituiau pericol social. Băieţii ăştia băteau lume prin baruri fără motiv şi mai fuseseră arestaţi cu câteva luni înainte.

    În al treilea rând, dacă un om cu avere impresionantă este luat la comanda cuiva şi băgat la închisoare, eu şi familia mea, care pe piese de schimb (organe vândute adică) nu facem 1 milion de euro (cât a costat apartamentul Ioanei Băsescu), ce şansă avem dacă se decide un şmecher să ne scuipe în faţă ? Poate să ne ştergem, să zicem mulţumesc nenea şi să lingem la pantofi. Altfel Jilava ? Sau poate Rahova ? De asta vă invit la un sondaj … în ce ţară ar trebui să plec ?

 

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , , ,

7 comments

  • Sefu, te invit la mine in Anglia. Oricand poti gasi o cana de ceai cald, iti fac si niste pui la cuptor ca la mama acasa 😛 Acuma sunt, insa, in Romania pentru 3 saptamani (deh, vacanta de Paste de neam prost mi-au dat astia lol) si inca dupa aeroport am fost instiintata cu privire la arestarea lui Becali. Asa, ca sa simt ca sunt in Romania!! 😀 Da’ auzi…hai cu mine cand plec…vremea e frumoasa zilele astea, nu ploaie, nu vant, copacii sunt aproape inverziti, salariile suficient de mari cat sa acopere cheltuielile de intretinere, ba sa-ti ramana nitel si de distractie, englezii primitori, englezoaicele bune rau…lol.

  • Iti zice io nenea! Cel mai bine ar fi sa ceri cetatenia bulgara, ca va ca se descurca mult mai bine ca noi la organizare. Si cie stie, peste vreo cativa ani te 0oti lauda cu vreo avere serioasa facuta pe acolo

  • Sefu, tind sa fiu de acord si cu Artistu. Am fost in toamna acolo, in vacanta si, exceptand faptul ca nu au indicatoare auto pe unde ar trebui sau ca sunt puse anapoda, in rest…toate bune si frumoase 😉 Auzi…numa’ te rog nu te duce la italieni, ca te vreau intreg si aia sunt in stare sa te devoreze acum 😀

  • Bulgaria ! Ahhhh … castraveti, castraveti murati, legume si mai multe legume. Interesanta idee 😀

  • @lempereur: Da, te apuci de agricultura, sefu 😛

  • Buna, ai o leapsa la mine pe blog :).

  • […] dintr-o luni. — Tags: link-uri, pingback — DPMessenger @ 07:59 » -3ditorial- « ” Becali arestat. Suedia, Danemarca sau Norvegia ? […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.