3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

D’ale targului

49a53d5713bf31

Am facut ce n-am facut si pana la urma mi-am calcat pe inima si iata-ma la Targul de Turism 2009, desfasurat zilele astea (pana duminica) la Romexpo in pavilioanele 13-17. Inca de la primele ore dupa deschidere, lume multa, oferte din plin si zambete chinuite. Ale angajatilor 😛 . Care intre noi fie vorba, au pana in 25 de ani, arata aproape perfect , impart pliante si.. cam atat.Trebuie sa treci de picioarele perfecte, straturile de fond de ten si zambetele false pentru sansa de a afla o informatie cat de mica despre ofertele propuse spre vanzare- dar asta face parte din “magia” turismului.

Trecand peste ura adanca resimtita fata de turism, trebuie sa admit ca au fost unele lucruri care m-au impresionat pozitiv; si aici moldoveanca din mine trebuie sa laude si sa va invite sa vizitati marele stand care reprezinta destul de bine zic eu judetul Neamt(in pavilioanele 16-17). Una peste alta, am fost chiar impresionata nu numai de marimea standului,cat si de promovarea care se ofera pentru judetul meu “de bastina”-mi-a placut in mod deosebit ansamblul popular care se pare ca a atras destule priviri pentru ca pret de cateva ceasuri nu era loc sa faci un pas in apropierea standului.

In rest, clasicele destinatii- Grecia, Turcia, Egipt, Bulgaria, etc si multe hoteluri si pensiuni de-ale noastre din Romania- am vazut judetele Harghita, Covasna, Prahova cu toate statiunile ei promovate la un nivel  cel putin onorabil.  Apropo de capitolul “promovare”, expozantii de anul acesta au fost care mai de care mai creativi:  “tipele” care dansau din buric imi evocau un targ de vite, pardon sclavi 😛  iar cavalerii imbracati in armuri mi-au facut cu ochiul- cat le permitea viziera.

Cat despre mine-  nu, nu am participat ca expozant in cadrul vreunei agentii de turism mai mult sau mai putin cunoscuta, ci m-am indeletnicit cu o activitate mai pamanteasca – sondajele de opinie.  Asa ca daca se intampla sa aveti drum pe acolo zilele astea, s-ar putea sa ne intalnim 🙂 . Cu mine sau cu Dezbracatu’  😉 .

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.