3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Ură din adâncul sufletului

    Dragă boule care eşti tu bou şi ai o motocicletă roşie, cu numărul de înmatriculare aproximativ PH-21-TMY (îmi cer scuze dacă l-am reţinut greşit). Ştiu că aveai în spate, călare pe motor, o stimată domnişoară. Ştiu că erai pe motor, că eşti şmecher, că tu eşti Duncan McLeod. Evident că trebuia să depăşeşti tot, chiar dacă erai în curbă, pe jos era trasată o ditamai linie continuă şi ajunsesei pe la 70+ la oră în oraş.

    Ce dacă eu făceam la dreapta în acelaşi moment în care tu depăşeai şi era să te iau pe capotă ? Sincer îţi spun, îmi pare nespus de rău că te-am evitat. Ce plăcere ar fi fost să te văd zburând prin aer, alături de domnişoara destul de idioată încât să meargă cu tine pe motorul bengos. Să te dai cu capul de asfalt, să fi călcat şi de maşinile care mai veneau pe drum şi să ţi se împrăştie creierii peste tot. De fapt aş fi preferat să nu mori, să stai cu lunile în chinuri la spital şi pe urmă să rămâi paralizat tot restul vieţii.

    Ştiu că maşina mea ar fi avut de suferit, ar fi trebuit să alerg pe la asigurări, pe la service, posibil aş fi avut necazuri cu poliţia (nu aş fi ieşit vinovat, dar anchetă tot se făcea). Momentul în care m-aş fi aplecat deasupra corpului tău în prag de rigor mortis şi ţi-aş fi dat o flegmă cu patimă ar fi compensat toate necazurile ulterioare ! Cu vârf şi îndesat !!!

     Sunt rău ? Lipsit de suflet ? Nu nu, doar aş fi făcut un bine prietenilor, cunoscuţilor şi necunoscuţilor care pot muri nevinovaţi din cauza unui idiot, unui dobitoc purulent, unei jigodii spurcate de teapa ta ! Mergi tu în stilul ăsta, mai ales spre sfârşit de săptămână, că atunci merg eu mai des cu maşina. Şi jur că o să fac tot posibilul să înving reflexul automat de a trage de volan. Pentru tine, cu dedicaţie. Cum naiba să ai milă şi compasiune pentru unul care moare din cauza vitezei excesive ? Sau că a depăşit într-o zonă interzisă ? Eu zic că mai degrabă trebuie dată o petrecere, trebuie să ieşim în stradă şi să aplaudăm. Avem o şansă în plus de a merge până la non stop cu maşina fără să fim asasinaţi de un descreierat !

    PS: te rog să ai asigurare valabilă, de preferinţă la astra. Scuteşti multă lume de alergătură.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , , ,

7 comments

  • Dude, chill…

  • chiar ca chill 🙂 o muri ala in trafic sau nu, da’ tu tot la ospiciu ajungi in felul asta 😛

  • Mama, sefu’, ce te-ai enervat! Se pare ca blogul e un loc foarte bun pentru rabufnirea nervilor acumulati in trafic, in cazul dumitale, sau cu Georgel, in cazul meu 😀 Numai ca, sefu’, te rog eu frumos…du-te si ia un distonocalm ca mi-e sa nu-ti plezneasca vreo vena, iar eu sa raman fara sef. Mai ales unul porno! 😀

  • Ca bine ai zis-o 😀 Make us proud, Dragos 😉

  • cam extrem, dar te inteleg si pe tine.. Ce sa zic, eu acum cateva zile aveam doi tinerei pe capota rugandu-ma sa nu-i calc. Nu erau pe trecere de pietoni. Si tot eu mi-am cerut scuze.. Dar da.. Regulile sunt reguli.

  • 🙂 extrem este sa iti cumpere taticu motocicleta cu care sa te dai ca fat frumos pe calu cu 7 inimi, nu sa ai pretentia sa fi considerat TU cel nevinovat dupa ce intra ca turbatu direct in tine. cu atat mai mult cu cat traficul este ingrozitor in romania si soferii sunt absolut neatenti la motociclisti, trebuie sa se pazeasca ei insisi.

  • @toti – ma calmez, imi trece. Dar daca il prind pe ala tot ma dau jos la el 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.