3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

In sfarsit, ceva mai concret …100

Asta asteptam de la global warming freaks astia, o cifra, o previziune, ceva concret. Sa recunoastem, pana acum au fost numai profetii din astea nostradamice despre cum vom muri in chinuri peste nu stiu cati ani, si orice s-ar zice, pana peste ani si ani mai sunt facturi de platit, cartofi de mancat si nopti de dormit. Nu poate sa ne afecteze chiar asa de tare daca se intampla peste 50 de ani, nu? 🙂

Poate, si-o va face, dar amenintarile pe termen lung nu functioneaza. Recent, a iesit printul Charles in public cu previziunea lui … cica mai avem 100 … de luni (via this place) ! Si-apoi ceva cu consecinte ireversibile, distrugerea planetei si discursul binecunoscut. Sunt multumit ca macar vine omul cu o predictie, si daca nu cumva o ia pe urmele lui Lady Di, peste 100 de luni putem macar sa-l tragem de urechi in caz ca nu ne tragem de bracinari cu divinatatea pana atunci.

Nu sunt aici sa analizez sau sa opinionez asupra incalzirii globale. O fi existand, dar a ajuns si afacere pana acum si se invart bani seriosi in toata harababura asta. Just take everything you hear with a grain of salt … inainte sa va dedicati viata salvarii ghetarilor.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , , , , , ,

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.