3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Inginerie aerospaţială: Husele de maşină

    Dă primăvara. Ca un băjet şmecher care sunt m-am gândit să tunez maşina, un magnific Hyundai Accent 1.4. Evident plecam cu un handicap major, dat fiind faptul că nu am un BMW vai mama lui de prin 90 şi ceva. Trecem peste, ştiu sunt bou că mi-am luat maşină de nouă. Recesiunea manifestându-se ca un vânt puternic prin buzunarele mele, am decis să renunţ la spinnere, eleroane, NOS şi alte alea. Şi am purces la Carrefour pentru un set de preşuri şi niscaiva huse pentru scaune, că tapiţeria deschisă se murdăreşte uşor.

    Preşurile care vin cu maşina sunt nişte cârpe, au deja vreo 2 găuri prin ele şi nu stau locului deloc. Am luat preşuri, am luat huse. (un set de preşuri este surprinzător de greu, mi-a rupt mâna) Ajuns acasă am început montarea elementelor de tunning. Preşurile erau un pic mai mari decât spaţiul disponibil, lucru perfect pentru că stau fixe şi nu se mai mişcă aiurea. Văzând ce rezervor de dexteritate zace în mine şi ce talent ingineresc am, vroiam să sun la politehnica din Bucureşti ca să îmi dea o diplomă de onoare.

    Dar apoi husele m-au dat gata. Am început cu cele pentru scaunele din faţă (BLOGERUL PORNO ar fi început din spate, dar nu era prezent). Am tras, am împins, iar am tras, am mai dat un cap de plafon. Într-un final au fost puse dar oroare: husele nu aveau orificii pentru tetiere. Cui naiba îi trebuie tetiere ?  Mama lor, cică sunt bune în caz de accident şi stai mai comod cu ele. Ha ! Un bărbat adevărat nu are nevoie de comoditate. Vânătoare, bătaie, sport !

     Am trecut peste foarte uşor şi am iniţiat operaţiunea pentru bancheta din spate. Plin de elan mă îndreptam cu husa spre banchetă, ochii îmi sticleau animalic … M-am oprit brusc. În spate sud coreenii au pus tetiere, centuri de siguranţă, catarame pentru centurile de siguranţă, başca două şuruburi de care se trage pentru rabatarea spătarului. Iar găuri pentru astea nema ! Am împachetat frumos husele, le-am băgat în portbagaj. Cică trebuie să dau personal găuri pentru tetiere cu o ţigară. Deci trebuie să cumpăr un pachet de ţigări, astfel mă apuc de fumat, fac cancer şi mor. Nu credeam că mi se va trage de la nişte huse de maşină 🙁 Adio, lume crudă !!!

PS: Cred totuşi că o bere strategic plasată la Văru’ Nistor mă scoate din impas 🙂

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , ,

9 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.